espa pkm

Δευτέρα, 24 Αυγούστου 2026, 4:58:39 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Συνολικά 16 πρόστιμα για άσκοπη μετακίνηση και για μη χρήση μάσκας, επέβαλαν οι Αστυνομικές Αρχές τη δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων στο Κιλκίς, στο πλαίσιο των μέτρων για τον περιορισμό της διάδοσης του κορωνοϊού.

Το νέο στέλεχος του κορονοϊού που συνδέεται με την ταχεία αύξηση των περιστατικών μόλυνσης στη Βρετανία, εντοπίστηκε στο πορτογαλικό νησί της Μαδέρας, σύμφωνα με την περιφερειακή υπηρεσία πολιτικής προστασίας.

Σε ανακοίνωσή της, η ίδια υπηρεσία, ανέφερε πως το νέο στέλεχος, «εντοπίστηκε σε ταξιδιώτες που έφτασαν στη Μάδερα από τη Βρετανία».

«Τα φετινά Χριστούγεννα, το καλύτερο δώρο μάς το έκανε η επιστήμη» τόνισε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου μετά από τον εμβολιασμό της σήμερα κατά της πανδημίας στο νοσοκομείο “ Ευαγγελισμός”, και τόνισε:

Εντονα παράπονα για διαιτητικές αποφάσεις στο χθεσινό (26/12) εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας για την 9η αγωνιστική τη Basket League με τον Κολοσσό Ρόδου, είχαν- με το τέλος της αναμέτρησης- οι ιθύνοντες του Αρη.

Κυριακή, 27 Δεκεμβρίου 2020 17:51

Προστατέψτε τους πελάτες σας

Είναι απολύτως απαράδεκτο και οφείλουν οι Τράπεζα να το αντιμετωπίσουν. Καθημερινά λοιπόν στην είσοδο καταστημάτων Τραπεζών του Κιλκίς διαδραματίζονται σκηνές απίστευτου συνωστισμού.

Στις 09.30 το πρωί της Δευτέρας (28/12) πρόκειται να εμβολιαστεί ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης.

Ο κ. Αναστασιάδης θα κάνει το εμβόλιο κατά της νόσου COVID-19, στο Κέντρο Υγείας, στα Λατσιά, στη Λευκωσία.

Περίπου έναν χρόνο μετά τον ορισμό του Γενικού Νοσοκομείου Αμμοχώστου ως νοσοκομείο αναφοράς για COVID-19, πραγματοποιήθηκαν σήμερα οι πρώτοι εμβολιασμοί σε επαγγελματίες υγείας που υπηρετούν στον Θάλαμο COVID-19.

Μιλώντας μετά τον εμβολιασμό της, η γενική διευθύντρια του υπουργείου Υγείας, δρ Χριστίνα Γιαννάκη, δήλωσε ότι αισθάνεται πολύ καλά και ευχαρίστησε το προσωπικό του νοσοκομείου αναφοράς που όλοι μαζί «δίνουν καθημερινά έναν μεγάλο αγώνα επί 24ώρου βάσεως».

Ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν Μαργαρίτης Σχοινάς τόνισε ότι η σημερινή ημέρα είναι μία ημέρα για να θυμόμαστε υπογραμμίζοντας ότι η ΕΕ είναι «μία Ένωση για όλους».

Ειδικότερα, σημείωσε: «’Ασχημη ημέρα σήμερα για όσους δεν πίστευαν στην Ευρώπη.

Επτά άτομα τα οποία είχαν συγκεντρωθεί παρά τα μέτρα κατά του κορονοϊού συνέλαβε χθες, Σάββατο, η Αστυνομία στη Χαλκιδική.

Τα επτά άτομα εντοπίστηκαν ύστερα από έρευνα της Αστυνομίας σε οικία στην Καλλικράτεια.

2+5 ελληνικές startups ενισχύονται μέσα από την Πολιτική Συνοχής της ΕΕ, με τη βοήθεια του ΤΕΕ και του ΕΛΚΕΘΕ, στο πλαίσιο του έργου MISTRAL του Interreg Med.