Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024, 8:06:02 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Με το σύνθημα «το αίμα κυλάει, δικαίωση ζητάει» οι Αρμένιοι κάτοικοι της Θεσσαλονίκης διαδήλωσαν στο κέντρο της πόλης για τη συμπλήρωση 109 ετών από τη Γενοκτονία του λαού της χώρας από τους Τούρκους.

Ποινή φυλάκισης 18 μηνών είχε επιβληθεί σε 50χρονο στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος είχε κατηγορηθεί για ενδοοικογενειακή βία, ωστόσο εν τέλει τους επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι και ανεστάλη η ποινή φυλάκισης.

Μεγάλη θλίψη για το Σύνδεσμο Εργολάβων Ηλεκτρολόγων ν. Κιλκίς, καθώς έφυγε από τη ζωή ένα από τα πιο αγαπητά και δραστήρια μέλη του.

Ο πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι καλωσόρισε το πακέτο βοήθειας των ΗΠΑ προς την Ουκρανία, ύψους 61 δισεκατομμυρίων δολαρίων, που υπεγράφη σήμερα.

«Ανεξάρτητα από το τι λέει ο καθένας, κερδίζουμε την υποστήριξη που χρειαζόμαστε για να συνεχίσουμε να προστατεύουμε ζωές από τις ρωσικές επιθέσεις», δήλωσε σε ανάρτηση του στο X.

Ο ηγέτης της Χαμάς στη Λωρίδα της Γάζας, ο Γιάχια Σινουάρ, επιθεώρησε πρόσφατα περιοχές όπου μαχητές του παλαιστινιακού ισλαμιστικού κινήματος συγκρούστηκαν με ισραηλινούς στρατιώτες, δήλωσε κορυφαίος αξιωματούχος της Χαμάς στην εφημερίδα του Κατάρ «The New Arab» ή «Al-Araby Al-Jadeed».

Προβλέπεται να διπλασιασθούν τα έσοδα της Ρωσίας από το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο τον Απρίλιο, στα 14 δισ. δολάρια, σε ετήσια βάση, εξαιτίας της ανόδου των τιμών, όπως έδειξαν οι υπολογισμοί του πρακτορείου Reuters,

Η κατασκευή του flyover στη Θεσσαλονίκη θα συνεχιστεί καθώς το Συμβούλιο της Επικρατείας απέρριψε το αίτημα αναστολής εργασιών που είχε υποβάλει οι κάτοικοι Κωνσταντινοπολιτών.

Ο σύνδεσμος ενημερώθηκε για την απόφαση και αναμένεται να λάβει επίσης το σκεπτικό της απόφασης σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ.

Το Τοπικό Τμήμα Κιλκίς του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού, διοργανώνει Ανθοέκθεση την Παρασκευή 26 Απριλίου (19.00-21.00), το Σάββατο 27 Απριλίου (09:00 – 21:00) και την Κυριακή 28 Απριλίου (10:00 – 15:00) στον πεζόδρομο Κ. Γαβριηλίδη.
Σας περιμένουμε στο ομορφότερο ανοιξιάτικο σκηνικό με λουλούδια, φυτά και μυρωδικά για να διαλέξετε αυτό που επιθυμείτε!

Ο ΣΕΓΑΣ προκηρύσσει τα Σύνθετα Αγωνίσματα, ΔΕΚΑΘΛΟ Κ20 Ανδρών, ΕΠΤΑΘΛΟ Κ20 ΓΥΝΑΙΚΩΝ, ΟΚΤΑΘΛΟ Κ16 Αγοριών και ΕΞΑΘΛΟ Κ16 Κοριτσιών των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων Κ20 & Κ16 για το έτος 2024. Το πρωτάθλημα διοργανώνεται σε συνεργασία με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κεντρικής Μακεδονίας και τον Δήμο Κιλκίς, σύμφωνα με τους παρακάτω όρους:

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (25-04-2024)