Τρίτη, 2 Μαρτίου 2021, 9:30:51 πμ
etpa
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

H Διεύθυνση του 3ου Γυμνασίου Κιλκίς, απαντώντας στην  πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για το χαρακτηρισμό σχολικών μονάδων ως Προτύπων ή Πειραματικών Σχολείων, κατ' εφαρμογή του νόμου 4692/2020 και  σε συνέχεια του καθορισμού των κριτηρίων με Υπουργική Απόφαση που εξέδωσε το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων στις 26 Φεβρουαρίου 2021, υποβάλλει αίτηση διά του Διευθυντή της σχολικής μονάδας, Ιωάννη Λιναρδάκη, με την οποία εκδηλώνει το ενδιαφέρον του ιδίου, του Συλλόγου Διδασκόντων και του αρμόδιου Συντονιστή Εκπαιδευτικού Έργου Παιδαγωγικής Ευθύνης για τον χαρακτηρισμό του Σχολείου ως Προτύπου ή Πειραματικού.

Συνολικά 21 πρόστιμα για άσκοπη μετακίνηση και μη χρήση μάσκας, επέβαλαν οι Αστυνομικές Αρχές χθες Παρασκευή στο Κιλκίς, μετά από ελέγχους, που διενεργήθηκαν στο πλαίσιο των μέτρων για τον περιορισμό της διάδοσης του κορωνοϊού.

Σε σύνολο 47.065 τεστ - Συνεχίστηκε η αύξηση στον αριθμό των διασωληνωμένων με 379 ασθενείς σε ΜΕΘ - Άλλοι 29 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους το τελευταίο 24ωρο από τις επιπλοκές της Covid-19 -201 νέες μολύνσεις στη Θεσσαλονίκη - Η γεωγραφική κατανομή των νέων κρουσμάτων.

Μια ρωσική κλινική δοκιμή για την αποτελεσματικότητα του επανεμβολιασμού με το εμβόλιο Sputnik V ως προς την προστασία κατά των νέων μεταλλάξεων του κορονοϊού έχει ως τώρα θετικά αποτελέσματα, ανακοίνωσαν σήμερα ερευνητές.

Λαχεία και άλλα δελτία λαχνών, αξίας επτά χιλιάδων και πλέον ευρώ, κατηγορείται ότι πήρε από πρακτορείο, σε περιοχή της Χαλκιδικής, αλλοδαπός.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο δράστης φέρεται ότι διέρρηξε το κατάστημα – πρακτορείο τον Ιανουάριο του 2019, τις πρώτες πρωϊνές ώρες, μαζί με συνεργό του ο οποίος αναζητείται.

«Δεν είναι ακριβή αυτά που ακούμε ότι παρακάμφθηκαν σειρές, ότι στερήθηκαν παιδάκια το εμβόλιο, το οποίο δεν θα έκαναν ούτως ή άλλως λόγω ηλικίας, για να εμβολιαστούν συγγενικά μας πρόσωπα», δήλωσε στους δημοσιογράφους ο πνευμονολόγος και πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης, Δρόσος Τσαβλής, αναφορικά με την υπόθεση των εμβολιασμών εκτός λίστας σε δύο ιδρύματα της πόλης.

Με μια ιδιαίτερα συγκινητική ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος αποδίδει τα εύσημα στο νοσηλευτικό προσωπικό των νοσοκομείων στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, που ξεπερνά τα όρια των δυνάμεών του για να στηρίζει και να βοηθά ιδιαίτερα όσους έχουν νοσήσει από τον κορονοϊό.

Στην αυτόφωρη σύλληψη τριών ατόμων, δύο ημεδαπών ηλικίας 29 και 37 ετών και ενός 30χρονου αλλοδαπού, που ενέχονται σε απόπειρα διάρρηξης διαμερίσματος στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης προχώρησαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ.

 

Με την συμπλήρωση ενός έτους θητείας ως υποδιοικητή του ενιαίου νοσοκομείου ν. Κιλκίς και διοικητή του Νοσοκομείου Γουμένισσας ο κ. Ηλίας Ζάχαρης προέβη την περασμένη Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου σε απολογισμό των μέχρι τώρα πεπραγμένων του και των όσων προγραμματίζονται για φέτος, ευελπιστώντας, όπως είπε, να επαναλάβει την ίδια λογοδοσία και το ερχόμενο έτος.

Ο Σύλλογος Συνταξιούχων Δημοσίων Υπαλλήλων Νομού Κιλκίς, στην αρ.1/18-2-2021 δια περιφοράς (τηλεφωνικά) ομόφωνη απόφασή του, συμπαρίσταται στον πρώην συνάδελφο (όταν είμασταν εν ενεργεία) και εν δυνάμει συνάδελφο (όταν συνταξιοδοτηθεί) Αχιλλέα Καλεμκερίδη, για την πειθαρχική δίωξη που του ασκήθηκε για τις δηλώσεις που έχει κάμει κατά καιρούς για τα προβλήματα του Νοσοκομείου Κιλκίς.