espa pkm

Πέμπτη, 27 Αυγούστου 2026, 11:42:11 πμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου 2020 08:55

Φερέιρα: «Περιμένουμε μεγαλύτερη ουσία»

Προβληματισμένος για το ισόπαλο αποτέλεσμα αλλά και την επιμέρους απόδοση της ομάδας του στο πρώτο κυρίως ημίχρονο ο Αμπέλ Φερέιρα, στάθηκε στον Αντόνιο Τσόλακ και το άγχος που έχει για να σκοράρει.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ σκοπεύει να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα για τις προεδρικές ψηφίζοντας πρόωρα αυτό το Σαββατοκύριακο στη Φλόριντα, ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Τζαντ Ντίρι.

Σε πλήρη καραντίνα η Ιρλανδία και η Ουαλία, τα δύο τρίτα των Γάλλων υπό αυστηρούς περιορισμούς και ρεκόρ κρουσμάτων στη Γερμανία: η κατάσταση είναι «σοβαρή» στην Ευρώπη, το νέο επίκεντρο της πανδημίας, όπως προειδοποιούν σχεδόν όλες οι κυβερνήσεις.

Πάνω από 47 εκατομμύρια Αμερικανοί έχουν ήδη ψηφίσει στις προεδρικές εκλογές, ξεπερνώντας ήδη, 12 μέρες πριν τις εκλογές της 3ης Νοεμβρίου, τον συνολικό αριθμό της πρόωρης ψηφοφορίας στις εκλογές του 2016, κατά τα νεότερα δεδομένα του US Elections Project.

Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου 2020 22:20

Πρεμιέρα με γκέλα για τον ΠΑΟΚ

Ισόπαλοι (1-1) όπως και στο αντίστοιχο παιχνίδι το 1976, αναδείχτηκαν στην Τούμπα ΠΑΟΚ και Ομόνοια στον αγώνα της πρεμιέρας των ομίλων του Europa League.
Προβληματικός, άνευρος και χωρίς ορθολογική τακτική ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε με περιορισμένη επιθετικότητα, χωρίς ενέργεια και έχασε 45 λεπτά χωρίς να δημιουργήσει ούτε μια ευκαιρία απέναντι στην Κυπριακή ομάδα.

Η σταθεροποίηση των κρουσμάτων, με προοπτική τη μείωση μέσα στο επόμενο επταήμερο της έξαρσης της πανδημίας του κορονοϊού είναι το μεγάλο «στοίχημα» και για τη Θεσσαλονίκη και τη Μακεδονία, τόνισε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς, σε δηλώσεις του μετά από σύσκεψη με τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα, εκπροσώπους της αυτοδιοίκησης και τον πρύτανη του ΑΠΘ, στα γραφεία της ΠΚΜ.

https://www.youtube.com/eidisisgr
Γίνε φίλος της webTV του Δημοσιογραφικού Οργανισμού ΕΙΔΗΣΕΙΣ του ν. Κιλκίς.

Γράφει η Γεωργία Κολεσιώτου.

“Φακελωμένη” από το 2007 στο Θεαγένειο, πριν από ενάμιση μήνα εισήχθη για μία ακόμη χειρουργική επέμβαση, ρουτίνας, αυτή την φορά.

Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου 2020 20:56

Ο Ψυχολόγος στην Ειδική Αγωγή

Γράφει η Αναστασία Πάγκου, Ψυχολόγος.

Εργάζομαι στην ειδική αγωγή από το 1992. Είχα την τύχη να απασχοληθώ και να αποκτήσω εμπειρία σε πολλούς φορείς. Ως διορισμένη στην εκπαίδευση, δουλεύω από το 2003.

Η Κίνα και η Γερμανία τείνουν να γίνουν υπερδυνάμεις, τη στιγμή που οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν μπορούν πλέον να διεκδικούν την κυριαρχία που είχαν κατά το παρελθόν. Την άποψη αυτή εξέφρασε ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν, αναφερόμενος στην διεθνή κατάσταση κατά την ομιλία του στην on-line ετήσια διάσκεψη της λέσχης Valdai.