Με βολές του Σκοτ Σαγκς λίγο πριν από το φινάλε ο Ηρακλής επικράτησε σήμερα (3/10) σε φιλικό ματς του Αρη με 71-69. Τεστ που πραγματοποιήθηκε κεκλεισμένων των θυρών στο Αλεξάνδρειο και στη μεγαλύτερη διάρκειά του είχε τον «Γηραιό» να προηγείται στο σκορ.
Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Φιλική νίκη του Ηρακλή επί του Άρη
Διαδήλωση Αρμενίων για τα τεκταινόμενα στο Ναγκόρνο Καραμπάχ
Περισσότεροι από 2.500 διαδηλωτές συμμετείχαν σε εκδήλωση διαμαρτυρίας για τεκταινόμενα στο Ναγκόρνο Καραμπάχ, που διοργάνωσε η Αρμένικη Νεολαία Ελλάδας.
Κρατώντας πλακάτ με συνθήματα όπως «Το Αρτσάχ ανήκει στην Αρμενία», «απαιτούμε άμεση κατάπαυση πυρός», οι διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν στον Λευκό Πύργο και φώναξαν συνθήματα καταγγέλλοντας «τις φιλοπόλεμες επιθετικές διαθέσεις του Αζερμπαϊτζάν, που χωρίς ίχνος ανθρωπιστικών αξιών, βομβαρδίζει χωρίς κανένα έλεος πόλεις και αμάχους» και φωνάζοντας ότι «το τίμημα είναι βαρύ, οι ανθρώπινες ζωές δε γυρίζουν πίσω, όμως το δίκαιο είναι με το μέρος μας και σε όλον τον κόσμο αυτή τη στιγμή όλοι οι Αρμένιοι όπου κι αν βρισκόμαστε είμαστε ενωμένοι σαν μια γροθιά και είναι καθήκον μας να αγωνιστούμε για την πατρίδα μας».
Ένας νεκρός σε σύγκρουση οχημάτων
Ένας 60χρονος σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το απόγευμα στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης- Πολυγύρου, στο ρεύμα προς Χαλκιδική.
Το όχημα που οδηγούσε ο 60χρονος ημεδαπός συγκρούστηκε με όχημα στο οποίο επέβαιναν τρία άτομα, τα οποία τραυματίστηκαν ελαφρά και μεταφέρθηκαν στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο.
Η δολοφονία του Κυβερνήτη της Ελλάδος Ιωάννη Καποδίστρια
Γράφει ο Ευάγγελος Μαυρογόνατος.
Ο Ιωάννης Καποδίστριας υπήρξε ένας από τους μεγαλύτερους Έλληνες.
Ίσως αυτό ήταν και η αιτία που τόσο νωρίς, τόσο άδοξα και καταστροφικά για το έθνος κατέληξε στον τάφο.
Από τη στιγμή που αποδέχτηκε να κυβερνήσει την ρημαγμένη καθόλα Ελλάδα, (η ιστορία επαναλαμβάνεται) έθεσε όλο του το είναι στη διάθεση της Πατρίδας.
Στο έργο του αυτό ήρθε αντιμέτωπος με ντόπια και ξένα συμφέροντα, τα οποία συνασπίστηκαν εναντίον του και εν πολλοίς συνεργάστηκαν στην δολοφονία του.
Βρεφονηπιακοί σταθμοί: Αυτά είναι τα νέα εισοδηματικά κριτήρια για Voucher
Σημαντική αύξηση των εισοδηματικών κριτηρίων για το «Πρόγραμμα Οικονομικής Στήριξης Οικογενειών για την Παροχή Φροντίδας και Φιλοξενίας σε Παιδιά Προσχολικής Ηλικίας» αποφάσισαν τα συναρμόδια υπουργεία Εργασίας και Εσωτερικών. Υπενθυμίζεται ότι, μετά το πρόγραμμα «Εναρμόνιση Επαγγελματικής και Οικογενειακής ζωής», με πρωτοβουλία της υφυπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, αρμόδιας για θέματα Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Δόμνας Μιχαηλίδου και αποκλειστικά με χρηματοδότηση από το υπουργείο Εργασίας, δημιουργήθηκε ένα νέο παράλληλο πρόγραμμα για μητέρες με υψηλότερα εισοδήματα που εργάζονται στον ιδιωτικό, αλλά, για πρώτη φορά, και στο δημόσιο τομέα.
Ο Δημ. Κυριακίδης στις ΕΙΔΗΣΕΙΣ: Άδικα και ακραία τα έκτακτα μέτρα για την πανδημία στο δήμο Κιλκίς
Συνέντευξη στις ΕΙΔΗΣΕΙΣ και στον Θεοφύλακτο Παγλαρίδη.
Ο Δήμαρχος Κιλκίς έκλεισε δεκατρείς μήνες αφ’ όταν ανέλαβε τη Διοίκηση του Δήμου Κιλκίς. Είναι μια καλή ευκαιρία, λοιπόν να τον ρωτήσουμε τι έχει αντιμετωπίσει μέχρι τώρα, ποιες είναι οι προτεραιότητές του.
Ήταν μια περίοδος δύσκολη καθώς μεσολάβησε η πανδημία του κορονοϊού το Φεβρουάριο. Περάσαμε το πρώτο κύμα και οδεύουμε ολοταχώς προς το δεύτερο. Από τα κρούσματα που παρουσιάζονται καθημερινά, φαίνεται ότι τα πράγματα θα πάνε χειρότερα από την πρώτη φάση.
«Ο πρόεδρος Τραμπ είναι πολύ καλά»
Ο πρόεδρος Τραμπ «είναι πολύ καλά», ανακοίνωσε ο γιατρός του Λευκού Οίκου Σον Κόνλεϊ.
Τηλεδιάσκεψη Μπ. Τζόνσον – Φον ντερ Λάιεν: Εντατική εργασία για να καταλήξουμε στην εμπορική συμφωνία
Ο βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον και η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν συμφώνησαν σήμερα «να εργασθούν εντατικά» για να καταλήξουν σε εμπορική συμφωνία η οποία θα διέπει τις σχέσεις τους μετά την αποχώρηση του Ηνωμένου Βασιλείου από την Ευρωπαϊκή Ενωση.
Ιράν: Προσωρινή αποφυλάκιση της Φαρίμπα Αντελχάχ
Η ανθρωπολόγος Φαρίμπα Αντελχάχ, που κρατείται στο Ιράν από τον Ιούνιο 2019, αποφυλακίσθηκε προσωρινά και παραμένει στην Τεχεράνη με την οικογένειά της με ηλεκτρονικό βραχιόλι, ανακοίνωσε ο δικηγόρος της.
«Βρίσκεται με την οικογένειά της στην Τεχεράνη.
Μοτοσυκλετιστής σκοτώθηκε σε τροχαίο στην ΕΟ Γιαννιτσών- Θεσσαλονίκης
Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε στις 2.30 μ.μ. στο 3ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Γιαννιτσών- Θεσσαλονίκης. Μοτοσυκλέτα που οδηγούσε νεαρός, υπό συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με ΙΧ φορτηγό, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του αναβάτη της μηχανής, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο των Γιαννιτσών και λίγη ώρα αργότερα κατέληξε.