Απαγορεύεται από το απόγευμα της Κυριακής στις 18:00 έως το βράδυ της Δευτέρας στις 22:00 η στάση και στάθμευση οχημάτων σε περιοχές του κέντρου της Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο των μέτρων που έχουν ληφθεί από την Διεύθυνση Τροχαίας ενόψει της επίσκεψης του Αμερικανού υπουργού Εξωτερικών, Μάικ Πομπέο.
Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Θεσσαλονίκη: Απαγόρευση στάσης και στάθμευσης οχημάτων σε περιοχές του κέντρου
Γερμανία: Το Νοϊρούπιν θέλει να ανοίξει τις πόρτες του σε μετανάστες από την Ελλάδα
Πέντε χρόνια μετά τη μαζική άφιξη προσφύγων που έκανε άνω-κάτω τη Γερμανία, η πόλη Νοϊρούπιν δηλώνει έτοιμη να υποδεχθεί νέους μετανάστες, μια εξαίρεση σε μια περιφέρεια της πρώην Γερμανικής Λαοκρατικής Δημοκρατίας όπου το ακροδεξιό κόμμα AfD καταγράφει τις καλύτερες επιδόσεις του.
Λιβύη: Νεκροί σε ναυάγιο 15 μετανάστες
Σε τραγωδία μετατράπηκε χθες η προσπάθεια μεταφοράς μεταναστών με φουσκωτές λέμβους στη Μεσόγειο κοντά στη Λιβύη.
Τουλάχιστον 15 από τους μετανάστες βρέθηκαν στη θάλασσα και έχασαν τη ζωή τους. Οι λέμβοι εντοπίστηκαν από δυνάμεις της ακτοφυλακής, με τον ΔΟΜ να αναφέρει ότι διασώθηκαν οι 105 από τους 120 μετανάστες.
Βέλγιο: Στις 23:00 θα κλείνουν τα μπαρ λόγω κορονοϊού
Αυστηρότερα μέτρα για την αντιμετώπιση του κορονοϊού έλαβαν χθες οι αρχές των Βρυξελλών έπειτα από συνεδρίαση τριών ωρών, στην οποία συμμετείχαν τόσο οι δήμαρχοι των 19 δήμων της βελγικής πρωτεύουσας όσο και επικεφαλής της αστυνομίας.
Θεσσαλονίκη: Διακοπές ρεύματος σε περιοχές δύο δήμων
Θα ταλαιπωρηθούν σήμερα το πρωί οι κάτοικοι σε δύο δήμους της Θεσσαλονίκης, εξαιτίας αναγκαίας διακοπής της ηλεκτροδότησης.
Πιο συγκεκριμένα, χωρίς ρεύμα θα μείνουν από τις 8:00 έως τις 10:00 το πρωί καταναλωτές στη βιομηχανική περιοχή της Θέρμης (όπισθεν Όλυμπος Πλαστ).
Ισχυρή σεισμική δόνηση 5,2 ρίχτερ στη θαλάσσια περιοχή του Αγίου Όρους
Ισχυρή σεισμική δόνηση 5,2 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 01:50 τα ξημερώματα της Κυριακής στη θαλάσσια περιοχή σε απόσταση 22 χιλιόμετρων νοτιοδυτικά του ‘Αθωνα, μετά το σεισμό εντάσεως 4,2 Ρίχτερ στις 22:39 χθες το βράδυ, με επίκεντρο την ίδια περιοχή.
Θεσσαλονίκη: Μεταμεσονύκτια συγκέντρωση διαμαρτυρίας από καταστηματάρχες και υπαλλήλους της εστίασης (pics&vds)
Ρεπορτάζ: Δήμητρα Καρβουνίδου
Κραυγή αγωνίας έστειλαν από τη Θεσσαλονίκη καταστηματάρχες και υπάλληλοι στο χώρο της εστίασης, διαμαρτυρόμενοι μετά τα μεσάνυχτα για τα μέτρα του κορονοϊού στην πλατεία του Λευκού Πύργου.
Η συντηρητική δικαστίνα Έιμι Κόνεϊ Μπάρετ η εκλεκτή του Τραμπ για το Ανώτατο Δικαστήριο
Επιβεβαιώνοντας δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών, ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε χθες Σάββατο (σήμερα, μεσάνυχτα Κυριακής ώρα Ελλάδας) την Έιμι Κόνεϊ Μπάρετ ως την υποψήφιά του για να καλύψει την κενή θέση στο Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ, μετά το θάνατο της Ρουθ Μπέιντερ Γκίνσμπεργκ, εδραιώνοντας με αυτή του την επιλογή περαιτέρω τον συντηρητισμό σε αυτόν τον θεσμό-κλειδί για το αμερικανικό πολιτικό σύστημα.
Ο Μπάιντεν αναμένει «ψέματα» και «προσωπικές επιθέσεις» στο πρώτο ντιμπέιτ με τον Τραμπ
Ο υποψήφιος των Δημοκρατικών για την προεδρία των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, δήλωσε σήμερα ότι αναμένει «ψέματα» και «προσωπικές επιθέσεις» εκ μέρους του Ρεπουμπλικάνου προέδρου Ντόναλντ Τραμπ στην πρώτη τηλεοπτική τηλεμαχία που θα έχουν την Τρίτη, όμως εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι μπορεί να τον αντικρούσει.
Ρ. Μενέντεζ: Όσο οι ΗΠΑ θα στέλνουν λάθος μηνύματα στον Ερντογάν τόσο θα συνεχίζει την ακραία επιθετικότητα στην Ανατολική Μεσόγειο
Στην έλλειψη ισχυρής αντίδρασης από την πλευρά των ΗΠΑ αποδίδει ο Γερουσιαστής Ρόμπερτ Μενέντεζ την ακραία επιθετικότητα της Τουρκίας. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ανταποκρίτρια της ΕΡΤ στην Ουάσιγκτον Λένα Αργυρή, ο κ.