Ο πρωθυπουργός του Λιβάνου Μουστάφα Αντίμπ ξεκίνησε σήμερα τις διαβουλεύσεις για τον σχηματισμό νέας κυβέρνησης μέσα σε 15 ημέρες, η οποία θα εφαρμόσει έκτακτες μεταρρυθμίσεις στη χώρα αυτή που έχει βυθιστεί σε βαθιά οικονομική και πολιτική κρίση.
Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
ΛΑ.ΣΥ. Παιονίας: “Επιλεκτική ευαισθησία επιδεικνύουν η Διοίκηση και η Αντιπολίτευση του Δήμου Παιονίας”
Την επιλεκτική κοινωνική ευαισθησία, που επιδεικνύει η Διοίκηση Σιωνίδη σε αγαστή συνεργασία με την παράταξη του κ. Γκουντενούδη, στα εκπαιδευτικά ζητήματα της περιοχής ανέδειξε η “Λαϊκή Συσπείρωση” στο πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο.
Τι και αν έχουμε να δούμε 20 χρόνια να κατασκευάζεται νέο σχολείο στην Παιονία, την ίδια στιγμή που βλέπουμε καθημερινά τα παιδιά μας να στοιβάζονται σε τάξεις άνω των 20 ατόμων;
Οι επιτυχόντες 2020 του Φροντιστηρίου "Κίνητρο" του Κιλκίς
Οι επιτυχόντες του Φροντιστηρίου "ΚΙΝΗΤΡΟ" του Κιλκίς για το σχολικό έτος 2019 - 2020.
Συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές μας και στις οικογένειές τους για την επιτυχία τους στις σχολές της προτίμησής τους.
Τους ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία!
Δύο ακόμη προβολές για την ‘’Ευτυχία’’ στον Δημοτικό Θερινό Κινηματογράφο του Kιλκίς
Ο Δημοτικός Θερινός Κινηματογράφος του Κιλκίς θα χαρίσει λίγες ακόμη σταγόνες ‘’Ευτυχίας’’ στους φίλους της έβδομης τέχνης που δεν μπόρεσαν, λόγω και των υγειονομικών μέτρων κατά του Covid -19 για την αποφυγή συγχρωτισμού, να απολαύσουν την καινούρια δημοφιλή παραγωγή που σάρωσε στα βραβεία Ίρις της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου.
“3η Σεπτέμβρη”
Γράφει ο Στέφανος Παραστατίδης, Γραμματέας Οργανωτικού του Κινήματος Αλλαγής.
Η 3η του Σεπτέμβρη του 1974 είναι τα γενέθλια του ΠΑΣΟΚ. Αλλά είναι ταυτόχρονα και μία από τις πλέον εμβληματικές ημερομηνίες της Μεταπολίτευσης. Το ΠΑΣΟΚ ιδρύθηκε λίγους μήνες μετά την Μεταπολίτευση του Ιουλίου του 1974, λίγες μέρες μετά την επιστροφή του Ανδρέα Παπανδρέου.
Ο Κ. Σιωνίδης για τη νέα σχολική χρονιά: Να μειωθεί ο αριθμός των προσφύγων-μεταναστών
Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα για την Παιονία. Με την έναρξη της σχολικής χρονιάς, γονείς και αυτοδιοίκηση της Παιονίας θα βρεθούν απέναντι με το πρόβλημα που προ μηνών επισημάναμε δτο eidisis.gr. Η άφρων αύξηση του αριθμού των μεταναστών με την υπερδιόγκωση της δομής Νέας Καβάλας (πάνω από 1600) και τους 300 περίπου σε ξενοδοχεία και διαμερίσματα έχει τις παράπλευρες επιπτώσεις της.
Θα αναρωτηθεί κάποιος: Πόσο πρόβλημα αποτελούν οι 2000 μετανάστες σε ένα πληθυσμό που αγγίζει τους 28.497 κατοίκους του δήμου;
Ο Γιώργος Παπαδόπουλος στην προπονητική ομάδα της ΚΟΥΠΑ Κιλκίς
Η διοίκηση του Α.Π.Σ. ΚΟΥΠΑ ΚΙΛΚΙΣ με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ, ο οποίος εντάσσεται στο τεχνικό επιτελείο της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ μας...!!!
Συνεχίζουμε έτσι την προσπάθεια ακόμη μεγαλύτερης ενίσχυσης και βελτίωσης των μπασκετικών παροχών στους αθλητές και τις αθλήτριες μας , δημιουργώντας τις ιδανικότερες συνθήκες για τον σχεδιασμό και την λειτουργία των Ακαδημιών μας.
Απάντηση Απ. Τζιτζικώστα για τις δομές φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών στο Κιλκίς
Με αφορμή δημοσιεύματα του Τύπου του Κιλκίς (σ.σ.: που είχε να κάνει με ανοιχτή επιστολή της Κίνησης Πολιτών Δήμου Παιονίας), ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας προέβη στην ακόλουθη δήλωση – απάντηση:
Φιλικός αγώνας Ποντιακού Ν. Σάντας - Αναγέννησης Πλαγιάς
Eναν ακόμη φιλικό αγώνα, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της, δίνει σήμερα, Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου, η ομάδα της Αναγέννησης Πλαγιάς.
Ο προπονητής Γ. Χατζηιωαννίδης και οι παίκτες του θα μεταβούν το απόγευμα στη Νέα Σάντα όπου και θα αντιμετωπίσουν τον τοπικό Ποντιακό, ομάδα που ιδρύθηκε το έτος 1928 και αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας της ΕΠΣ Κιλκίς.
Ε. Αγαθοπούλου: «Να απαντήσουν οι υπεύθυνοι για τα σχολικά γεύματα»
Πριν λίγες ημέρες, με δημόσια δήλωσή μου κατήγγειλα ότι η απουσία των Δήμων Κιλκίς και Παιονίας από το πρόγραμμα των Σχολικών Γευμάτων για την φετινή χρονιά, έχει υπεύθυνους. Επανέρχομαι λοιπόν, απευθυνόμενη σε αυτούς τους υπεύθυνους.