Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Σε τροχιά υλοποίησης το αναπτυξιακό πρόγραμμα της ΔΕΔΑ για το φυσικό αέριο
Με μεγάλη συμμετοχή θεσμικών φορέων και εκπροσώπων του κατασκευαστικού κλάδου, ολοκληρώθηκε η διαδικασία της δημόσιας διαβούλευσης στην οποία η ΔΕΔΑ είχε θέσει τα τεύχη δημοπράτησης των πρώτων μεγάλων έργων κατασκευής δικτύων διανομής φυσικού αερίου στις περιφέρειες Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, Κεντρικής Μακεδονίας και Στερεάς Ελλάδας.
Στο Συμβούλιο Επικρατείας προσέφυγε ο δήμος Παιονίας για το καμπ Νέας Καβάλας
Ο Δήμος Παιονίας κατέθεσε στις 4/6/2020 ενώπιον του Συμβουλίου της Επικρατείας αίτηση κατά των 1. Υπουργού Οικονομικών και 2. Υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου για την ακύρωση :
1. Της υπ’ αρίθμ. 2945/2020 Κοινής Υπουργικής Απόφασης των Υπουργών Οικονομικών και Μετανάστευσης και Ασύλου.
2. Κάθε άλλης συναφούς πράξης ή παράλειψης της Διοίκησης, ρητής ή σιωπηρής, προγενέστερης ή μεταγενέστερης.
Μαρκέλλα: Εξιχνιάστηκε η αρπαγή της - Η 33χρονη της χορήγησε τα ναρκωτικά
Εξιχνιάστηκε η υπόθεση αρπαγής της 10χρονης Μαρκέλλας, που έγινε στις 11-06-2020 στην περιοχή της Τούμπας.Σε ρόφημα που χορήγησε στη 10χρονη Μαρκέλλα φαίνεται πως έριξε η 33χρονη φερόμενη ως απαγωγέας της, τις ναρκωτικές ουσίες που ανιχνεύθηκαν στην ανήλικη.
Αρπαγή 10χρονης Μαρκέλλας: Το χρονικό της υπόθεσης (video)
«Άπλετο φως» στην πολύκροτη υπόθεση απαγωγής, εξαφάνισης αλλά και εντοπισμού της δεκάχρονης μαθήτριας που ζει στην περιοχή της Κάτω Τούμπας στη Θεσσαλονίκη είναι έτοιμες να δώσουν οι αστυνομικές και εισαγγελικές αρχές μετά από εξαντλητικές έρευνες.
ΚΥΑ -Κορωνοϊός: Τα νέα πρόστιμα σε καταστήματα -Από 1000 ές 50000 ευρώ- Κλείσιμο έως 3 μήνες
Δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα της κυβερνήσεως η Κοινή Υπουργική Απόφαση που περιλαμβάνει τα νέα πρόστιμα για τα καταστήματα που παραβιάζουν τους υγειονομικούς κανόνες προστασίας από τον Covid-19 (από τη σελίδα 17 και κάτω).
Πελώνη στο ΣΚΑΪ 100,3: Oι επιλογές του ανασχηματισμού αποκλειστικό προνόμιο του πρωθυπουργού
Ο χρόνος και οι επιλογές του ανασχηματισμού είναι αποκλειστικό προνόμιο του πρωθυπουργού, δήλωσε στο ΣΚΑΪ 100,3 η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη.
Σημείωσε πάντως ότι κάποια στιγμή θα γίνουν οι διορθωτικές κινήσεις για τις οποίες είχε μιλήσει ο πρωθυπουργός στο Ισραήλ.
Δεσποτόπουλος σε ΣΚΑΪ: Η Τουρκία με «πειρατεία» προσπαθεί να οικειοποιηθεί τους πόρους στην Αν. Μεσόγειο
Για τη συνεργασία της Τουρκίας με τη Λιβύη στην Ανατολική Μεσόγειο, μετά την αιφνιδιαστική επίσκεψη Τσαβούσογλου και τη συνάντησή του με τον Σάρατζ, μίλησε στον ΣΚΑΪ ο Διεθνολόγος Αλέξανδρος Δεσποτόπουλος.
Όπως εξήγησε ο κ.
Πώς η χάραξη ΑΟΖ Ελλάδας- Αιγύπτου μπλοκάρει το τουρκολυβικό μνημόνιο (vid)
Επόμενη στάση για την ελληνική διπλωματία η Αίγυπτος. Έχοντας στις αποσκευές του τη συμφωνία για κήρυξη AOZ με την Iταλία, αύριο μεταβαίνει στο Κάιρο για επαφές ο υπουργός Εξωτερικών.
Αναλυτές παρατηρούν πως οι συνθήκες για οριοθέτηση ΑΟΖ με την Αίγυπτο είναι όλο και ευνοικότερες λόγω της επεκτατικής στρατηγικής της τουρκίας και των αντιδράσεων που αυτή προκαλεί.
Ανταλλαγή πυροβολισμών στο Ζεφύρι – Ένας σοβαρά τραυματίας
Ένας σοβαρά τραυματίας έπειτα από ανταλλαγή πυροβολισμών στο Ζεφύρι είναι ο απολογισμός της συμπλοκής που σημειώθηκε λίγο πριν τις 20:00 το απόγευμα στην οδό Μακεδόνων.
Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ οι πυροβολισμοί έπεσαν μεταξύ οικογενειών Ρομά.
Μήνυμα Παναγιωτόπουλου σε Άγκυρα μέσω ΝΑΤΟ
Στη σημασία της διαφύλαξης της συνοχής του ΝΑΤΟ αναφέρθηκε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος στη Σύνοδο των υπουργών Άμυνας του ΝΑΤΟ που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη μέσω τηλεδιάσκεψης.
Ο κ. Παναγιωτόπουλος είπε πως προϋπόθεση για τη διαφύλαξη της συνοχής, είναι η πλήρης συμμόρφωση των Σύμμαχων με το Διεθνές Δίκαιο, την αρχή της καλής γειτονίας και τις υποχρεώσεις που απορρέουν από την Ιδρυτική Συνθήκη του ΝΑΤΟ.