espa pkm

Πέμπτη, 10 Σεπτεμβρίου 2026, 5:04:13 πμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Από το Τμήμα Ασφάλειας Κιλκίς σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού άνδρα, καθώς όπως κατήγγειλε άλλος ημεδαπός άνδρας, τον περασμένο μήνα, τον έπεισε να του καταβάλλει ηλεκτρονικά μέσω τραπεζικού λογαριασμού το χρηματικό ποσό των 400 ευρώ, για δήθεν αγορά κινητού τηλέφωνου, που είχε αναρτήσει σε διαδικτυακή αγγελία πώλησης.

Με αφορμή την κινητοποίηση των Διεθνών Επιτροπών για την Επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα, η Υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Λίνα Μενδώνη έκανε δήλωση στον τηλεοπτικό σταθμό STAR, σχετικά με την επαναδιατύπωση του πάγιου αιτήματος της Ελληνικής Κυβέρνησης για την οριστική επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα στον γενέθλιο τόπο τους.

Άλλος ένας θάνατος από κορωνοϊό καταγράφηκε στη χώρα ανεβάζοντας το σύνολο των νεκρών στους 170.

Πρόκειται για μια 91χρονη η οποία νοσηλευόταν εκτός ΜΕΘ στο νοσοκομείο Αγία Βαρβάρα. Είχε σοβαρά προβλήματα υγείας.

Λονδίνο: Θανάσης Γκαβός

Καταγγελία περί παραβίασης των περιορισμών στις μετακινήσεις λόγω της πανδημίας από τον επικεφαλής πολιτικό σύμβουλο του Πρωθυπουργού Τζόνσον, Ντόμινικ Κάμινγκς, αποκαλύπτουν οι εφημερίδες Guardian και Daily Mirror.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ τους, ο κ.

Έναν εναλλακτικό τρόπο ανίχνευση του κορωνοϊού σκέφτηκαν στην Τεχεράνη.

Ένα κέντρο εκπαιδεύει σκύλους για την ανίχνευση ατόμων που έχουν μολυνθεί από τον κορωνοϊό. 

Μάλιστα, κυκλοφόρησε και βίντεο με την εκπαίδευση των αξιαγάπητων τετράποδων.

Σε διάψευση του πρωτοσέλιδου δημοσιεύματος εφημερίδας, για νέες αρμοδιότητες στους δήμους (κέντρα υγείας και σχολεία), προχώρησε ο υπουργός Εσωτερικών, Τάκης Θεοδωρικάκος.

Ο υπουργός Εσωτερικών κ. Τάκης Θεοδωρικάκος ερωτηθείς από δημοσιογράφους για το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Τα Νέα» δήλωσε τα ακόλουθα:

Άλλη μία εβδομάδα τηλεμαθημάτων του ΚΔΑΠ Kinesis ολοκληρώθηκε με επιτυχία με τα παιδιά να έχουν εξοικειωθεί πλήρως με αυτά. Η εβδομάδα μας ξεκίνησε με διάφορα πειράματα στα οποία τα παιδιά ήρθαν σε επαφή με τις έννοιες της επίπλευσης, της βύθισης και της μαγνητικής έλξης. Στη συνέχεια, στη ρομποτική τα παιδιά έφτιαξαν το δικό τους παιχνίδι.

Ο Σύλλογος Γυναικών νομού Κιλκίς, εκφράζει την συμπαράσταση του στους εργαζόμενους και στις εργαζόμενες του νοσοκομείου Κιλκίς στον δίκαιο αγώνα και αιτήματά τους για να καλυτερεύσουν τη ζωή τους, με αφορμή τη χθεσινή Πανελλαδική στάση εργασίας που πραγματοποίησαν οι εργαζόμενοι στα δημόσια νοσοκομεία ενάντια στους κυβερνητικούς σχεδιασμούς για διαχωρισμό του νοσηλευτικού προσωπικού σε δύο κλάδους. 

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στο αστικό τμήμα του αυτοκινητοδρόμου Αθήνα - Θεσσαλονίκη - Εύζωνοι και συγκεκριμένα στο τμήμα Αφιδνών, Βαρυμπόμπης και Αγ. Στεφάνου, με σκοπό τη διενέργεια εργασιών συντήρησης του οδοστρώματος.

Καρέ καρέ εξετάζουν οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ το βίντεο από κάμερα ασφαλείας καταστήματος δίπλα στο κτήριο που δέχτηκε την επίθεση η 34χρονη.

Στο υλικό της κάμερας καταγράφεται η κοπέλα να βαδίζει προς την είσοδο της εταιρείας που εργάζεται.