Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Θριαμβεύει ο εθελοντισμός στα χωριά της Παιονίας
Για άλλη μια φορά ο Σύλλογος Γυναικών Γρίβας -με πρωτεργάτριες τις Λ. Κιόση, Κ. Ζέγκλη, Μ. Βόικου και Ζ. Κιόση- και πάλι ήταν πρωταγωνιστής στον Εθελοντισμό.
Μετά την ανακαίνιση του Αγροτικού Ιατρείου για τους ηλικιωμένους και την τοποθέτηση νέων μπασκετών για τα παιδιά του χωριού, που είχαμε αναφέρει παλαιότερα, σήμερα ο Σύλλογος φρόντισε για το κόψιμο των χόρτων και την καθαριότητα του κτιρίου του Σπίτι Παιδιού.
Αιμοδοσία οργανώνει η ΕΛΜΕ Κιλκίς
Η ΕΛΜΕ ΚΙΛΚΙΣ θα πραγματοποιήσει αιμοδοσία στις 25 και 26 Μαΐου ίου 2020, ώρα 09.00 πμ έως 12.30 στο Ν.Γ.Ν. ΚΙΛΚΙΣ.
Οι καθηγητές που διαμένουν στη Θεσσαλονίκη μπορούν να δώσουν αίμα στο Ιπποκράτειο Γ.Ν. και στο ΑΧΕΠΑ.
Επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα: Έρευνες και για συνεργό - Ήταν προμελετημένο
Μάχη δίνουν οι γιατροί στο Θριάσιο για να σώσουν την όραση της 34χρονης, που άγνωστη μασκοφόρος περιέλουσε με βιτριόλι στην Καλλιθέα.
Αν και τα τελευταία νέα για την κατάσταση της υγείας της ήταν πιο ενθαρρυντικά, η κατάστασή της παραμένει σοβαρή.
«Χαμόγελο του Παιδιού»: Εξαφανίστηκε στο Κερατσίνι ο Αβραμίδης Κωνσταντίνος, 43 ετών
Στις 21/05/2020, εξαφανίστηκε από την περιοχή του Κερατσινίου, Αβραμίδης Κωνσταντίνος, 43 ετών. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» προχώρησε σήμερα στην δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενήλικου κατόπιν αιτήματος συγγενικού προσώπου, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.
Τι ορίζει η Συνθήκη Ανοικτών Ουρανών απο την οποία αποχωρούν οι ΗΠΑ
Οι Ηνωμένες Πολιτείες ανακοίνωσαν την πρόθεσή τους να αποσυρθούν από τη συνθήκη Open Skies (Ανοικτοί Ουρανοί) την οποία έχουν συνυπογράψει 35 χώρες και η οποία επιτρέπει άοπλες πτήσεις εναέριας επιτήρησης στις χώρες που συμμετέχουν σ’ αυτήν, ισχυριζόμενες ότι η Ρωσία έχει επανειλημμένα παραβιάσει τους όρους της Συνθήκης.
Θεσσαλονίκη: 50 κλήσεις για άντληση υδάτων δέχθηκε η Πυροσβεστική
Πενήντα κλήσεις για άντληση υδάτων δέχθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία στη Θεσσαλονίκη, όπου από το πρωί της Πέμπτης σημειώθηκαν σφοδρές-κατά διαστήματα-βροχοπτώσεις. Οι περισσότερες κλήσεις έγιναν στο Πλαγιάρι, το Τρίλοφο, το Ρύσιο και στην Επανομή.
Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά στο Σχιστό Κορυδαλλού
Κατασβέστηκε η πυρκαγιά που ξέσπασε, το απόγευμα της Πέμπτης στην περιοχή τoυ Σχιστού στον Κορυδαλλό.
Η φωτιά έκαψε χαμηλή βλάστηση, στο τέρμα της οδού Τσακάλωφ.
Στο σημείο έσπευσαν 21 πυροσβέστες με 7 οχήματα.
Επίθεση με βιτριόλι: «Προσπαθώ να θυμηθώ από που την ξέρω» είπε η 34χρονη στις αρχές (vid)
Στη μονάδα εγκαυμάτων του Θριασίου νοσοκομείου, νοσηλεύεται πλέον, η τριαντατετράχρονη γυναικά, θύμα της φρικιαστικής επίθεσης με βιτριόλι στην Καλλιθέα, με τους γιατρούς να κάνουν αγωνιώδεις προσπάθειες για να σώσουν την όραση της.
Περνάει κρίση το φιλί λόγω κορωνοϊού; Απαγορεύoνται στην Αυστρία
Όταν ο φόβος για τα σταγονίδια και τη διάδοση του κορωνοϊού είναι τόσο μεγάλος αναμφίβολα δεν είναι η καλύτερη εποχή για φιλιά. Στην εποχή της μάσκας και των αντισηπτικών δεν υποφέρουν μόνο τα φιλιά πάθους αλλά και τα απλά φιλιά για να χαιρετήσεις και να καλωσορίσεις κάποιον.
Κύπρος: Σοκαριστικά πλάνα με καψόνια σε νεοσύλλεκτους καταδρομείς (video)
Στο Σταυροβούνι μετέβη την Πέμπτη ο υπουργός Άμυνας Σάββας Αγγελίδης ύστερα από τρία βίντεο που κυκλοφόρησαν και τα οποία παραπέμπουν σε άγρια κακοποίηση εθνοφρουρών, η οποία ωστόσο αποδίδεται από κάποιους ως μεταξύ τους «σκηνοθετημένο επεισόδιο».