Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Πελώνη σε ΣΚΑΪ 100,3: Θέμα ωρών τα πρωτόκολλα για τις εσωτερικές μετακινήσεις
Tην Παρασκευή 15 Μαΐου πιθανότατα θα ανακοινωθούν τα ακριβή πρωτόκολλα τα οποία επεξεργάζεται η υγειονομική επιτροπή για τις εσωτερικές μεταφορές, εν όψει και του ανοίγματος των μετακινήσεων για την Ηπειρωτική Ελλάδα και την Κρήτη στις 18 Μαΐου , δήλωσε στο ΣΚΑΙ 100,3 η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη.
Δήλωση Ε. Αγαθοπούλου για τη δίκη των δολοφόνων της Ελένης Τοπαλούδη
Εχθές, η εισαγγελέας στη δίκη της Ελένης Τοπαλούδη ήταν συγκλονιστική. Αν η δίκη της Χρυσής Αυγής, που ξεκίνησε το 2015 και οδεύει προς το τέλος της ύστερα από αναβολές, κάθε είδους κωλύματα και χρονοτριβές, αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα πολιτικά γεγονότα των τελευταίων χρόνων μαζί με τις συγκλονιστικές αγορεύσεις των συνηγόρων της Πολιτικής Αγωγής, η χθεσινή αγόρευση της εισαγγελέα Αριστοτελείας Δόγκα στην υπόθεση δολοφονίας της Ελένης Τοπαλούδη εξίσου θα μείνει στην ιστορία, ως υποδειγματική, συνταρακτική, φεμινιστική, μα πάνω από όλα και κυρίως γι’ αυτό, ανθρώπινη.
Θεσσαλονίκη: Παρέμβαση της ΕΛ.ΑΣ έξω από καταστήματα με «take away» ποτά
Παρέμβαση της αστυνομίας μετά από συνωστισμό έξω από καταστήματα εστίασης στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Λίγο μετά τα μεσάνυχτα, δεκάδες πολίτες, με ένα ποτό στο χέρι, είχαν κάνει το πεζοδρόμιο... μπαρ, με συνέπεια την παρέμβαση αστυνομικών για να διαλυθεί το πλήθος.
Πατέρας Τοπαλούδη στον ΣΚΑΪ: Έκλαιγα όσο αγόρευε - Τέτοιους εισαγγελείς θέλουμε
Για τη συγκλονιστική αγόρευση της εισαγγελέως στην υπόθεση Τοπαλούδη, πως ένιωσε ακούγοντάς την αλλά και για τα λουλούδια που της πρόσφερε, μίλησε ο πατέρας της αδικοχαμένης Ελένης στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και στους Δημήτρη Οικονόμου και τη Μαρία Αναστασοπούλου.
Έκθεση - βόμβα της CIA για την Κίνα: Έκρυβε την αλήθεια για τον κορωνοϊό
Αίσθηση προκαλεί το αποκλειστικό άρθρο του Newsweek το οποίο φέρνει στη δημοσιότητα έκθεση της CIA και το οποίο επιβεβαιώνουν δυο ανώνυμες πηγές των μυστικών υπηρεσιών.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα η Κίνα απέκρυπτε την αλήθεια για τον κορωνοϊό όλο το διάστημα που βρισκόταν σε εξέλιξη η επιδημία στη χώρα τον Ιανουάριο.
Γιγαντιαία επιχείρηση ιχνηλάτησης: 16 νέα κρούσματα κορωνοϊού στη χώρα-652 δειγματοληψίες σε Λάρισα
Συναγερμός έχει σημάνει τόσο στη Λάρισα όσο και σε δομές σε Ξάνθη, Μαλακάσα και Λέσβο, όπου καταγράφηκαν νέα κρούσματα κορωνοϊού.
Συγκεκριμένα, ανακοινώθηκαν σήμερα, 13/5, 16 νέα κρούσματα, ενώ συνολικά ανέρχονται στα 2.760.
Τροχαίο στην λεωφόρο Αθηνών - Σουνίου
Τροχαίο σημειώθηκε στην λεωφόρο Αθηνών - Σουνίου. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες εμπλέκεται μια μοτοσυκλέτα και ένα I.X.
Λόγω του ατυχήματος, είχε διακοπεί η κυκλοφορία και στα δύο ρέματα της Αθηνών - Σουνίου απο το ύψος του ξενοδοχείου Gran Resort στο Λαγονήσι έως την λεωφόρο Καλυβίων.
Πως θα λειτουργήσουν οι ναοί της Μητροπόλης Κιλκίς εν μέσω πανδημίας. Προτεραιότητα η υγεία των πιστών
Επιστροφή της λειτουργίας των εκκλησιών στην κανονικότητα δίνει η νέα ΚΥΑ που υπέγραψαν οι υπουργοί Παιδείας και Υγείας.Πρωτόγνωρες εικόνες από την Κυριακή στις εκκλησίες.
H Αναστασία Κοτανίδου επικεφαλής της Επιτροπής για τις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας
Ορίσθηκε με απόφαση του υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια, η Επιστημονική Επιτροπή που θα αναλάβει τον σχεδιασμό των νέων κλινών στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας των νοσοκομείων του ΕΣΥ.
Όπως είχε προαναγγέλλει πριν λίγες ημέρες ο υπουργός πρόεδρος της Επιστημονικής Επιτροπής αναλαμβάνει η αναπληρώτρια καθηγήτρια Πνευμονολογίας-Εντατικής Θεραπείας της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ, Α’ Κλινική Εντατικής Θεραπείας ΓΝΑ «Ευαγγελισμός» Αναστασία Κοτανίδου.
Κακώς… και καλώς κείμενα στην εποχή της καραντίνας
Γράφει ο Ιάσων Κωσταρόπουλος.
Θα ήθελα να ευχηθώ χρόνια πολλά στους αναγνώστες της εφημερίδας και σε όλον τον κόσμο με αγάπη, υγεία, ευτυχία και να σκεφτόμαστε τους συνανθρώπους και συμπολίτες μας. Και μιας και ανέφερα το τελευταίο, νομίζω ότι ορισμένοι από τους αγαπητούς, αλλά ανεγκέφαλους, συμπολίτες οι οποίοι έχουν την κακή συνήθεια να πετούν τα γάντια και τις μάσκες στο δρόμο, δηλώνοντας ξεκάθαρα πόσο ακριβώς σκέφτονται και σέβονται τον συνάνθρωπό τους, θα ήταν καλύτερα να σταματήσουν να το κάνουν.