espa pkm

Τρίτη, 1 Σεπτεμβρίου 2026, 10:02:17 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Δευτέρα, 04 Μαϊος 2020 12:29

Συλλήψεις για λαθραία τσιγάρα

Συνελήφθησαν χθες (3 Μαΐου 2020) το μεσημέρι σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς της Ομάδας Ασφάλειας του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Παιονίας, δύο ημεδαποί άνδρες και μία ημεδαπή γυναίκα, για αγοραπωλησία λαθραίων τσιγάρων.

«Στις καλένδες παραπέμπει η ηγεσία του Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη την ίδρυση Πυροσβεστικής Υπηρεσίας πλήρως στελεχωμένης και σε χώρο που θα πληροί τις προϋποθέσεις με έδρα το Πολύκαστρο, ώστε να υπάρχει ουσιαστική πυροπροστασία για την ευρύτερη περιοχή του Πολυκάστρου, σύμφωνα με την απάντηση που έδωσε σε κοινοβουλευτική ερώτηση των βουλευτών του ΚΚΕ, Γ. Δελή, Ν. Παπανασταση και Λ. Στολτίδη», αναφέρεται σε ανακοίνωση του ΚΚΕ Κιλκίς.

Δευτέρα, 04 Μαϊος 2020 12:20

O ιός κάνει έμφυλες διακρίσεις;

Είναι γνωστό ότι σε περιόδους κρίσεων οι υπάρχουσες ανισότητες εντείνονται, τέμνοντας οριζόντια και κάθετα τον κοινωνικό και παγκόσμιο ιστό. 

Να ανοίξουν νωρίτερα τα καταστήματα εστίασης, εφόσον δεν υπάρχουν κρούσματα κορωνοϊού αυτή την εβδομάδα που η χώρα επανέρχεται σταδιακά στην κανονικότητα, θα εισηγηθεί το υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων όπως δήλωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Βίντεο με οδηγίες για την σταδιακή επαναλειτουργία των οδοντιατρείων εξέδωσε ο πρόεδρος της Ελληνικής Οδοντιατρικής Ομοσπονδίας, Αθανάσιος Δεβλιώτης.

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

 

 

Πηγή: skai.gr

Η στρατηγική του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ να κατηγορεί την Κίνα για το ξέσπασμα του κορονοϊού ενεργοποιήθηκε πριν από μερικές εβδομάδες στην Ουάσιγκτον, ενώ τώρα απλώνεται στις υπόλοιπες ΗΠΑ, σχολιάζει το POLITICO.

Με τηλεργασία συνεχίζει να εργάζεται περίπου το 30% των δημοσίων υπαλλήλων παρά την χαλάρωση των μέτρων, όπως είπε ο υπουργός Εσωτερικών, Τάκης Θεοδωρικάκος μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και τον Δημήτρη Οικονόμου.

Για την ανησυχία για κορωνοϊό στα κέντρα μετανάστευσης στις προσφυγικές δομές, μίλησε ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότης Μηταράκης στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και την εκπομπή Σήμερα.

«Πήραμε μέτρα από την πρώτη μέρα.

Γράφει η Σοφία Ψαρρά, Μέλος Διευρυμένης Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Ν. Κιλκίς.

Θα φάνταζε για κακόγουστη φάρσα το περιβαλλοντικό νομοσχέδιο του Υπ. Περιβάλλοντος και ενέργειας, αν σε κάποιον ήταν άγνωστο το παρελθόν του κ.Χατζηδάκη.

Το «ρομπότ των δασών», ένας ρομποτικός σκύλος-φύλακας που με τους αισθητήρες του εντοπίζει κάθε ύποπτη κίνηση ή θόρυβο, ένας τρισδιάστατος  εκτυπωτής που κατασκευάστηκε με τη χρήση ανακυκλώσιμων υλικών, ένα αυτόνομο όχημα, αλλά και ένας εκτυπωτής Braille για όσους έχουν προβλήματα όρασης, είναι μερικές μόνο από τις 100 εργασίες που θα παρουσιαστούν από τις 12 έως και τις 15 Μαΐου, στο πλαίσιο του 12ου Μαθητικού Συνεδρίου Πληροφορικής, το οποίο διεξάγεται για πρώτη φορά με τηλεδιάσκεψη.