Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Μίσιγκαν: Οπλοφόροι διαδηλωτές κατά των περιορισμών εισέβαλαν στο Καπιτώλιο (pics)
Αντιδράσεις προκαλούν οι απίστευτες εικόνες που εκτυλίχθηκαν στη Βουλή των Αντιπροσώπων της πολιτείας Μίσιγκαν στις ΗΠΑ, όταν διαδηλωτές κατά των περιορισμών μετακινήσεων από τον κορωνοϊό αιφνιδίασαν τις αρχές και εισέβαλαν στο κτίριο κρατώντας τουφέκια, αυτόματα όπλα ακόμα και τόξο!
Η ώρα που γεννάνε τα γριβάδια στη Δοϊράνη Κιλκίς
Όταν η θερμοκρασία του νερού στην λίμνη φτάσει τους 18οC τα γριβάδια βγαίνουν στα ρηχά για να γεννήσουν.
Τα θηλυκά άτομα με ηλικία άνω των 3 ετών προσεγγίζουν τα αβαθή, πλούσια σε υδροχαρή βλάστηση όπου αφήνουν τα ωάριά τους.
Πυρκαγιά σε εγκαταλελειμμένο κτίριο στο κέντρο της Αθήνας
Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά που ξέσπασε στις 7.15 το πρωί σε εγκαταλελειμμένο νεοκλασικό κτίριο στη συμβολή των οδών Σταδίου και Σανταρόζα στο κέντρο της Αθήνας. Η φωτιά εκδηλώθηκε από άγνωστους λόγους έως στιγμής στο δεύτερο όροφο του κτιρίου.
Πρωτομαγιά με "συνταγή" Πάσχα: Μπλόκα και πρόστιμα στις εθνικές οδούς
Μπλόκα κι υψηλά πρόστιμα, με την επιτυχημένη "συνταγή" του Πάσχα, περιλαμβάνονται στο... “μενού” της ΕΛΑΣ για τη σημερινή Πρωτομαγιά λόγω κορωνοϊού. Λοιμωξιολόγοι και πηγές της Πολιτικής Προστασίας δήλωναν ότι το συγκεκριμένο τριήμερο θα είναι ιδιαίτερα, κρίσιμο, ίσως το κρισιμότερο των επόμενων μηνών.
Πρωτομαγιά: Πώς λειτουργούν σήμερα τα μέσα μαζικής μεταφοράς
Κανονικά θα λειτουργήσουν σήμερα, ημέρα της Πρωτομαγιάς, μετρό (γραμμές 2 και 3), τραμ, λεωφορεία και τρόλεϊ, όπως αποφάσισαν τα σωματεία εργαζομένων τους, επισημαίνοντας πως «η ημέρα μνήμης και τιμής φέτος εορτάζεται με διαφορετικό τρόπο λόγω του κορωνοϊού».
Κορωνοϊός: Πίσω από πλεξιγκλάς στους αιθέρες; Αλλάζουν όλα στην αεροπλοΐα
Οι οργισμένες δηλώσεις του Μάικλ ο Λίρι έκαναν τον γύρο του κόσμου. “Η άδεια μεσαία θέση στα αεροσκάφη δεν προσφέρει καμιά κοινωνική αποστασιοποίηση, είναι μια χαζή ιδέα, που δεν προσφέρει τίποτα.
Κορωνοϊός: Μια διαφορετική γαλλική πρωτομαγιά...
Οι Γάλλοι ετοιμάζονται να γιορτάσουν μια διαφορετική Πρωτομαγιά, χωρίς διαδηλώσεις και λουλούδια, αλλά με πολλά ερωτήματα για τις συνθήκες της άρσης του περιορισμού λόγω του κορωνοϊού.
«Συναυλίες» με σκεύη κουζίνας, ομαδικά τραγούδια, διαδικτυακές διαμαρτυρίες, πλακάτ με διεκδικήσεις: τα συνδικάτα, οι ηγεσίες των οποίων δεν έκρυψαν την απογοήτευσή τους μετά τη συζήτηση – μέσω βιντεοδιάσκεψης – με τον πρωθυπουργό Εντουάρ Φιλίπ για την άρση των μέτρων περιορισμού, τιμούν την Εργατική Πρωτομαγιά μέσω των ιστότοπων κοινωνικής δικτύωσης και από τα μπαλκόνια.
Μίσιγκαν: Ένοπλη διαδήλωση μέσα στο Καπιτώλιο εναντίον των μέτρων περιορισμού
Διαδηλωτές, αρκετοί εξ αυτών οπλισμένοι, μπήκαν — νομότυπα — χθες Πέμπτη στο Καπιτώλιο της αμερικανικής πολιτείας Μίσιγκαν, όπου βρισκόταν σε εξέλιξη συνεδρίαση των κοινοβουλευτικών, για να απαιτήσουν χαλάρωση των μέτρων περιορισμού της κίνησης των πολιτών που παραμένουν σε εφαρμογή, στο πλαίσιο της προσπάθειας να αποτραπεί η εξάπλωση της πανδημίας του κορονοϊού.
Πυρκαγιά σε ψατοταβέρνα στο Μικρολίμανο
Φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα της Πρωτομαγιάς, περίπου στη 01:.00, σε γνωστή ψαροταβέρνα στο Μικρολίμανο στον Πειραιά.
Στο σημείο έχουν σπεύσει 6 οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με 18 άνδρες προκειμένου να θέσουν την πυρκαγιά υπό έλεγχο.
Κλινική Δοκιμή σε ΗΠΑ και Ελλάδα: Ελπίδες θεραπείας με το αντιικό remdesivir
«Για πρώτη φορά έχουμε ένα αντιικό φάρμακο που δείχνει αποτελέσματα σε αυτή την νόσο» επεσήμανε ο πρύτανης του ΕΚΠΑ, κ. Αθ. Δημόπουλος, στο δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ και την Σία Κοσιώνη.
Αναφορικά με την εφαρμογή της έρευνας αυτής στην Ελλάδα στην οποία ήταν επικεφαλής η καθηγήτρια κα Τουλούμη, ο κ.