Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Πασχαλινές ευχές του Γιώργου Αναστασιάδη
Το «Newsroom» αλλάζει ώρα. Από τη Δευτέρα του Πάσχα θα προβάλλεται στις 23.30
Το «Newsroom» αλλάζει ώρα. Από τη Δευτέρα του Πάσχα η ενημερωτική εκπομπή θα προβάλλεται στις 23.30.
Καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή, ουσιαστική προσέγγιση, ανάλυση, σχόλιο, για να έχουμε όλη την εικόνα, όλες τις τελευταίες εξελίξεις.
Κορωνοϊός: Παράταση των περιοριστικών μέτρων για 3 εβδομάδες στη Βρετανία
Σε ισχύ ως έχουν θα παραμείνουν για ακόμα τουλάχιστον τρεις εβδομάδες τα μέτρα περιορισμού των μετακινήσεων στο Ηνωμένο Βασίλειο, ανακοίνωσε ο Υπουργός Εξωτερικών Ντόμινικ Ράαμπ που αντικαθιστά τον υπό ανάρρωση Πρωθυπουργό Μπόρις Τζόνσον.
Πέτσας στον ΣΚΑΪ : 2πλασιο πρόστιμο για άσκοπες μετακινήσεις το Πάσχα
Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, είπε ότι η πλειοψηφία των πολιτών άκουσε τις συμβουλές των ειδικών και έμειναν σπίτι.
Ο κ. Πέτσας, όμως καυτηρίασε τις εικόνες συνωστισμού στα σούπερ μάρκετ για τα ψώνια του Πάσχα, αλλά και για την παραλαβή δεμάτων από τα ΚΤΕΛ.
Η Μαρία Μασμανίδου Συντονίστρια Εθελοντών στη Νέα Δημοκρατία Κιλκίς
Με απόφαση του Γραμματέα Οργανωτικού της Νέας Δημοκρατίας κ. Στυλιανού Κονταδάκη, το μέλος του κόμματος της ΝΔ, Ιατρός στο επάγγελμα και νυν Δημοτική Σύμβουλος Κιλκίς, κα Μασμανίδου Μαρία -Τσάβαλου, ορίζεται Συντονίστρια της Δ.Ε.Ε.Π, (πρώην ΝΟ.Δ.Ε. Ν. Κιλκίς ΝΔ) στον τομέα των Εθελοντών.
Πασχαλινές ευχές του δημάρχου Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη
Πασχαλινές ευχές από τον ΔΕΔΔΗΕ Κιλκίς
Πασχαλινές ευχές της δημοτικής παράταξης Κιλκίς "Συμμετέχω"
Δήμος Κιλκίς: Συγκινητική η κινητοποίηση φορέων για το Πάσχα άπορων οικογενειών
Υπάρχουν άνθρωποι και οικογένειες που ζουν ταπεινά και αθέατα ανάμεσά μας και για όλους αυτούς το Πάσχα, η μεγαλύτερη γιορτή της Χριστιανοσύνης, θα ήταν μια ακόμη συνηθισμένη, δύσκολη ημέρα με άδειο ή λειψό το γιορτινό τραπέζι. Η δύναμη του εθελοντισμού και της κοινωνικής αλληλεγγύης δεν άφησαν το περιθώριο για να γραφτεί ένας θλιβερός επίλογος.
Covid-19: Στους 105 οι νεκροί - 2.207 κρούσματα στην Ελλάδα
Συνολικά 2.207 είναι τα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού στην Ελλάδα, ανακοίνωσε ο καθηγητής λοιμωξιολογίας, Σωτήρης Τσιόδρας στην επίσημη ενημέρωση του υπουργείου Υγείας.
Παράλληλα, τόνισε πως ο αριθμός των νεκρών ανέρχεται πλέον σε 105, καθώς τη Μ. Πέμπτη καταγράφηκε ο θάνατος τριών ακόμη ασθενών.