Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Χαρδαλιάς: Άμεση παρέμβαση Εισαγγελέα για θεία κοινωνία σε ναό στο Κουκάκι και την Κέρκυρα
Την άμεση παρέμβαση του Εισαγγελέα ζήτησε ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασιας και Διαχείρισης Κρίσεων Νικος Χαρδαλιας, με αφορμή τα περιστατικά που σημειώθηκαν σήμερα Κυριακή των Βαϊων 12 Απριλίου 2020 σε εκκλησίες στο Κουκάκι και στη Κέρκυρα.
Κορωνοϊός: Απαγόρευση κυκλοφορίας έως 27 Απριλίου στον δήμο Ιωαννίνων
Με απόφαση του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας από σήμερα και μέχρι και την 27η Απριλίου καθημερινά από τις 2 το μεσημέρι μέχρι τις 8 το άλλο πρωί, απαγορεύεται η κυκλοφορία πολιτών στις περιοχές του Δήμου Ιωαννίνων:
Παράνομη Θεία Μετάληψη στο Κουκάκι: Η αστυνομία αναζητά τον ιερέα
Αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στο Κουκάκι και αναζητούν τον ιερέα που φέρεται να προσέφερε τη Θεία Μετάληψη σε πιστούς από την πίσω πόρτα του ναού παραβιάζοντας τους κανόνες που θέσπισε το κράτος για την αποφυγή μετάδοσης του κορωνοϊού.
Kinesis: Διαδικτυακή συνάντηση γονέων με θέμα: Διαχείριση άγχους στα παιδιά
Ασέλγησαν κατά της επιστήμης και της φιλοσοφίας
Του Κωνσταντίνου Κιλτίδη, ιατρού, πρ. βουλευτή-υφυπουργού.
Οι Έλληνες φιλόσοφοι θεμελίωσαν τον λόγο και την διαλεκτική. Έθεσαν τις βάσεις για τις επιστήμες. Λογική, Κοινωνιολογία, Ανθρωπολογία και την κορυφαία (Πλάτων) επιστήμη των επιστημών Πολιτική. Θέσπισαν κανόνες για την συγκρότηση Πολιτείας. Ανέδειξαν τα κυρίαρχα γνωρίσματα των πολιτών διά της παιδείας (μόρφωση), μαθηματικά (γλώσσα) και μουσική (ψυχική τελειότητα).
Ενας θρακιώτης σε καραντίνα...
Ενας θρακιώτης, ο Τάσος Γιοβανούδης, βρίσκεται σε καραντίνα και περνά δημιουργικά τη μέρα του. Αυτοσαρκαζόμενος και με περίσσιο χιούμορ...!
Ν. Χαρδαλιάς: Ζητεί εισαγγελική παρέμβαση για τα περιστατικά σε εκκλησίες
Την παρέμβαση εισαγγελέα ζήτησε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς μετά τα περιστατικά που σημειώθηκαν σήμερα σε εκκλησίες στο Κουκάκι και στην Κέρκυρα, την ώρα που η Αρχιεπισκοπή Αθηνών τονίζει με ανακοίνωσή της πως οι υποδείξεις των αρμόδιων αρχών της Πολιτείας πρέπει να τηρούνται πιστά.
Covid-19: Στους 98 οι νεκροί - 2.114 κρούσματα στην Ελλάδα
Συνολικά 2.114 είναι τα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού στην Ελλάδα, σύμφωνα με τον καθηγητή λοιμωξιολογίας, Σωτήρη Τσιόδρα, κατά την επίσημη ενημέρωση του υπουργείου Υγείας.
Παράλληλα, τόνισε πως ο αριθμός των νεκρών ανέρχεται πλέον σε 98, καθώς την Κυριακή καταγράφηκε ο θάνατος ακόμη πέντε ασθενών.
Κρήτη: Άνοιξε το καφενείο και «έφαγε» πρόστιμο
Ακριβά πλήρωσε ένας ιδιοκτήτης καφενείου-μεζεδοπωλείου του Δήμου Βιάννου, την απόφαση να ανοίξει το κατάστημα του.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο καταστηματάρχης δεν άνοιξε το μαγαζί του για να εξυπηρετήσει πελάτες, αλλά για να μαγειρέψει σε μια φιλική οικογένεια, κάτι το οποίο όμως δεν έπεισε τα όργανα της τάξης που βρίσκονταν στην περιοχή και του επέβαλλαν τελικά το προβλεπόμενο πρόστιμο.
Βγήκε από το νοσοκομείο ο Μπόρις Τζόνσον
Λονδίνο: Θανάσης Γκαβός
Εξιτήριο από το νοσοκομείο St Thomas' του Λονδίνου έλαβε μετά από σχεδόν μία εβδομάδα νοσηλείας ο Μπόρις Τζόνσον.
Ο Πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο το βράδυ της Κυριακής λόγω επίμονων συμπτωμάτων του κορωνοϊού στον οποίο είχε διαγνωστεί θετικός δέκα ημέρες νωρίτερα.