Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Υπ. Μετανάστευσης: Προσλήψεις 32 διοικητών δομών και 150 συμβασιούχων σε ΚΥΤ
Στην πρόσληψη 32 ατόμων για θέσεις διοικητών υφιστάμενων δομών φιλοξενίας και 150 συμβασιούχων στα ΚΥΤ Λέσβου, Χίου, Σάμου, Κω, Λέρου και Φυλακίου Έβρου και στις δομές Μαλακάσας και Σιντικής προχωρά το υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου.
Το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ι.Ν. Αγ. Δημητρίου Κιλκίς ευχαριστεί τον βουλευτή Γεώργιο Φραγγίδη
Το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Κιλκίς ιδιαίτερα ευχαριστεί τον Βουλευτή του Νομού μας κ. Γεώργιο Φραγγίδη, για την προσφορά τροφίμων προς το Παράρτημα των Συσσιτίων της Ιεράς Μητροπόλεώς μας, που λειτουργεί στην Ενορία μας και το οποίο διανέμει καθημερινά 20 μερίδες φαγητού.
Κεκλεισμένων των θυρών οι θρησκευτικές λειτουργίες και τη Μεγάλη Εβδομάδα
Νέα προσωρινά περιοριστικά μέτρα στους χώρους λατρείας όλων των θρησκειών και δογμάτων για το διάστημα από 12 έως και 20 Απριλίου (Δευτέρα του Πάσχα) προβλέπει Κοινή Υπουργική Απόφαση των υπουργών Παιδείας και Θρησκευμάτων και Υγείας, για την αποτροπή μετάδοσης του κορωνοϊού.
Ο κορονοϊός, οι συνέπειες και ο κόσμος που αλλάζει
Άρθρο του Μαιευτήρα – Γυναικολόγου και βουλευτή Κιλκίς του Κινήματος Αλλαγής, Γιώργου Φραγγίδη, στην Εφημερίδα των Συντακτών.
Εδώ και τρεις μήνες η παγκόσμια κοινότητα και η πατρίδα βιώνουν μία υγειονομική κρίση, η οποία αναμφίβολα πλήττει χωρίς διακρίσεις όλους, κράτη, κοινωνίες, οικονομίες, συστήματα υγείας, πλούσιους και φτωχούς, άνδρες και γυναίκες, νέους και ηλικιωμένους.
Κορωνοϊός- Χαρδαλιάς: Παρατείνεται για 7 μέρες η καραντίνα στον Εχίνο
Παρατείνεται το καθεστώς καραντίνας για το χωριό Εχίνος του δήμου Μύκης στην Ξάνθη όπως ανακοίνωσε, κατά την διάρκεια της σημερινής ενημέρωσης του Υπουργείου Υγείας για την εξάπλωση του κορωνοιού στην χώρα, ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς.
Η απόφαση: Πώς θα γίνουν λειτουργίες σε ναούς και Μονές το Πάσχα
Mε ΚΥΑ των Υπουργών Παιδείας και Θρησκευμάτων και Υγείας προβλέπονται νέα προσωρινά περιοριστικά μέτρα στους χώρους λατρείας, όλων των θρησκειών και δογμάτων για το διάστημα από 12.04.2020 έως και 20.4.2020. Οι νέες ρυθμίσεις για την αποτροπή μετάδοσης του κορωνοϊού στους χώρους λατρείας προβλέπουν μεταξύ άλλων τα εξής:
Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (7-4-2020)
Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (7-4-2020)
Χαμός στα social με Ποντιακό σποτ για τον κορονοϊό [vid]
Έγινε Viral στα social η διασκευή στα ποντιακά από τον ηθοποιό Τάκη Βαμβακίδη του γνωστού σποτ του Υπουργείου Υγείας με το Σπύρο Παπαδόπουλο.
Ερωτήσεις Ειρήνης Αγαθοπούλου για την άμεση στήριξη των πιο αδύναμων εν μέσω πανδημίας
"Η μεγάλη διάρκεια, όπως φαίνεται, της υγειονομικής κρίσης δημιουργεί ολοένα και περισσότερους πληττόμενους κλάδους στην οικονομία αλλά και μεγαλώνει το φάσμα των ατόμων που περνάνε κάτω από το «ραντάρ» της οικονομικής στήριξης της κυβέρνησης", αναφέρει σε ανακοίνωσή της η βουλευτής Κιλκίς του Σύριζα, Ειρήνη Αγαθοπούλου:
Ο Σύλλογος Γυναικών Κιλκίς στηρίζει την πρωτοβουλία της ΟΕΓΝΕ στις 7 Απρίλη, Μέρα Πανελλαδικής Δράσης για την Υγεία
Ο Σύλλογος Γυναικών Κιλκίς στηρίζει την πρωτοβουλία της ΟΕΓΝΕ, για την Τρίτη 7 Απρίλη, Μέρα Πανελλαδικής Δράσης για την Υγεία και συμμετέχει με πολύμορφες δράσεις.