Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Γεωργιάδης στον ΣΚΑΪ: Μην πηγαίνετε όλοι στα σούπερ μάρκετ-Υπάρχουν αποθέματα τροφίμων για πάνω από 3 μήνες
Η χώρα δίνει μία τεράστια μάχη ώστε να μειώσει τον ρυθμό μετάδοσης του ιού, είπε στον ΣΚΑΪ ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης.
Μάλιστα έκανε έκκληση στους πολίτες να μην πηγαίνουν όλοι μαζί στα σούπερ μάρκετ και να κινδυνεύουν από τον συνωστισμό να κολλήσουν τον κορωνοϊό, καθώς τα αποθέματα τροφίμων της χώρας επαρκούν.
Κορωνοϊός: Στους 190 οι νεκροί στην Ισπανία-Σε καραντίνα ολόκληρη η χώρα από Δευτέρα
Η ισπανική κυβέρνηση θα θέσει τη χώρα υπό περιορισμό από τη Δευτέρα στο πλαίσιο των μέτρων που λαμβάνει στη μάχη εναντίον του νέου κορωνοϊού, προβλέπεται στο προσχέδιο του επίσημου διατάγματος που περιήλθε στην κατοχή του πρακτορείου ειδήσεων Reuters.
Κορωνοϊός-Ιταλία: Συγκινητικό βίντεο της πολεμικής αεροπορίας στηρίζει την ελπίδα (VIDEO)
Σε αεροπορική επίδειξη μαχητικά της πολεμικής αεροπορίας της Ιταλίας σχημάτισαν τα χρώματα της σημαίας της χώρας σε ένδειξη αλληλεγγύης στους πολίτες που πλήττονται από την επιδημία του κορωνοϊού.
Τα μαχητικά πραγματοποίησαν την επίδειξη υπό τους ήχους του κομματιού «Nessun Dorma» του Λουτσιάνο Παβαρότι, το οποίο κλείνει με τον στίχο: «Θα νικήσω!».
Χρυσοχοϊδης για όσους παραβιάζουν μέτρα για τον κορωνοϊό: Θα αντιμετωπισθούν ανάλογα
Οι αποφάσεις της κυβέρνησης πρέπει να τηρούνται απαρέγκλιτα, είπε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοϊδης σχετικά με την αντιμετώπιση του κορωνοϊού.
«Η αστυνομία κάνει ελέγχους και φροντίζει για την εφαρμογή του νόμου.
Υγειονομικές βόμβες τα καζίνο των Σκοπίων σε Γευγελή-Δοϊράνη όπου συνωστίζονται ανόητοι και επικίνδυνοι Έλληνες
Δεν έχει τελειωμό η γενιά των ανεύθυνων* και ανόητων συνελλήνων. Την ώρα που η χώρα μας δίνει μάχη για τον περιορισμό της πανδημίας του Κορονοϊού, όταν κλείνουν σχεδόν τα πάντα πλην φαρμακείων και σούπερ μάρκετ, όταν από τον πρωθυπουργό έως τον κάθε συλλογικό φορέα και προπάντων από τους γιατρούς συστήνεται: Μείνετε σπίτι σας… Όταν….
Κορωνοϊός: Ανοιχτές οι λαϊκές- Αναστέλλεται η λειτουργία κυριακάτικων αγορών
Αναστέλλεται από σήμερα η λειτουργία Κυριακάτικων Αγορών, Εμποροπανηγύρεων και Αγορών των Καταναλωτών.
Το υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων και η γενική γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή ανακοίνωσαν την αναστολή λειτουργίας:
- Των Αγορών των Καταναλωτών (άρθρο 37/ Ν.
Βρετανία: Σχεδόν διπλασιάστηκαν οι νεκροί από τον κορωνοϊό σε 24 ώρες
Λονδίνο: Θανάσης Γκαβός
Το θάνατο ακόμα δέκα ασθενών που είχαν προσβληθεί από τον κορωνοϊό ανακοίνωσε το απόγευμα του Σαββάτου η διοίκηση του εθνικού συστήματος υγείας NHS στην Αγγλία.
Και τα δέκα νεότερα θύματα ήταν ηλικίας άνω των 70 ετών και είχαν υποκείμενα προβλήματα υγείας.
Μητσοτάκης για κορωνοϊό: Πολύ δύσκολος ο επόμενος μήνας-Θα έχουμε αύξηση κρουσμάτων
«Ο επόμενος μήνας θα είναι πολύ δύσκολος και τα κρούσματα θα αυξηθούν. Έτσι θα πρέπει να τα περιορίσουμε στο ελάχιστο. Θα καταφέρουμε», είπε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος σε συνέντευξη του προανήγγειλε την λήψη νέων μέτρων για τον περιορισμό της επιδημίας του κορωνοϊού.
Ελεγχος και οδηγίες στις λαϊκές αγορές από το δήμο Κιλκίς
Με σκοπό την εφαρμογή των μέτρων προφύλαξης κατά του κορονοϊού κλιμάκιο της Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης με επικεφαλής τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Γιώργο Μπαλάσκα πραγματοποίησε σήμερα το πρωί επιτόπιο έλεγχο στη λαϊκή αγορά του Κιλκίς.
Οκτώ συλλήψεις για παράβαση των μέτρων για τον κορωνοϊό
Συνολικά 8 άτομα συνελήφθησαν σε Πατήσια, Νέα Σμύρνη, Καλλιθέα, Κυψέλη και Παλαιό Φάληρο, για παράβαση των απαγορεύσεων που έχουν τεθεί στο πλαίσιο των μέτρων περιορισμού της εξάπλωσης του κορωνοϊού.
Οι συλλήψεις αφορούν στη λειτουργιά ενός γυμναστηρίου, τριών κομμωτηρίων, μίας καφετέριας και ενός κέντρου περιποίησης νυχιών.