Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου 2021, 2:13:58 πμ
etpa
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου 2021 19:30

Η σύγχυση των λέξεων

Γράφει ο Χρήστος Σπίγκος.

Η υποκρισία δεν είναι τέχνη, όπως η αναισθησία δεν είναι ψυχραιμία.
Και το ψέμα σε υπουργικά χείλη δεν είναι πολιτική.
Τις τελευταίες ημέρες τα είδαμε όλα.

Την Κυριακή 7/3 θα πραγματοποιηθεί η 104η Αιμοδοσία των "Ακριτών" Πολυκάστρου, του ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΝΤΙΩΝ ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟΥ & ΠΕΡΙΧΩΡΩΝ, από τις 9:30 το πρωί μέχρι τις 1 το μεσημέρι, στο "Σπίτι του Πόντου" στο Πολύκαστρο.

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (26-2-2021)

Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η καθημερινή εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς (26-2-2016)

Συνέντευξη στον Θεοφύλακτο Παγλαρίδη.
Φιλοξενούμε στο studio μας την κυρία Καλλισθένη Πάκα, διακεκριμένη δικηγόρο και Δημοτική Σύμβουλο Κιλκίς και ο λόγος για τον οποίο κάναμε αυτή την ενδιαφέρουσα, ήμαστε βέβαιοι, συζήτηση είναι η τελευταία τοποθέτησή της στη συνεδρίαση διά τηλεδιασκέψεως του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς, εκεί όπου προκάλεσε αίσθηση η τοποθέτηση της κυρίας Πάκα, αφού αναφέρθηκε σε φλέγοντα ζητήματα ανάπτυξης και κυρίως τρόπων και προτάσεων προσέλκυσης επενδύσεων, με αξιοποίηση των πλεονεκτημάτων που διαθέτει ο Νομός Κιλκίς.

 

Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε σήμερα ότι τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 1.784, εκ των οποίων 10 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας και 5 στο ν. Κιλκίς.

Η Βόρεια Μακεδονία προτίθεται να αγοράσει μία μεγάλη παρτίδα του ρωσικού εμβολίου Sputnik-V κατά του κορονοϊού, όπως ανακοίνωσε σήμερα ο υπουργός Υγείας της χώρας, Βένκο Φιλίπτσε, με ανάρτησή του στο Twitter.

Φοιτητικό συλλαλητήριο εναντίον του νόμου Κεραμέως και κατά της σύλληψης 31 ατόμων στα επεισόδια του ΑΠΘ πραγματοποιήθηκε σήμερα στη Θεσσαλονίκη, τη στιγμή που συνεχίζεται για τέταρτη ημέρα η κατάληψη του κτιρίου διοίκησης του Ιδρύματος.

Συνολικά 32 πρόστιμα για άσκοπη μετακίνηση και για μη χρήση μάσκας, επέβαλαν οι Αστυνομικές Αρχές χθες Τετάρτη στο Κιλκίς, μετά από ελέγχους που διενεργήθηκαν στο πλαίσιο των μέτρων για τον περιορισμό της διάδοσης του κορωνοϊού.

Eξήλθε από το Νοσοκομείο "Παπαγεωργίου" ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πολυανής και Κιλκισίου κ. Εμμανουήλ μετά από πολυήμερη νοσηλεία του, αντιμετωπίζοντας χρόνια προβλήματα της υγείας του.