espa pkm

Παρασκευή, 4 Σεπτεμβρίου 2026, 5:08:51 πμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Συνεργοί του τηλεφωνούσαν σε πολίτες και προσπαθούσαν να τους πείσουν ότι το παιδί τους τραυματίστηκε σε τροχαίο ατύχημα και απαιτούνταν άμεσα χρήματα. 

Προσπάθησαν να εξαπατήσουν πολίτες σε 3 διαδοχικές περιπτώσεις.

Συνελήφθη χθες (8 Ιανουαρίου 2020) το μεσημέρι στο Κιλκίς, ύστερα από άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, 36χρονος αλλοδαπός, για τηλεφωνικές απάτες σε βάρος πολιτών.

"Το Βιβλιοστρατιωτάκι" του Γιώργου Μπουμπούση.

Γιατί ένα μικρός σιδερένιος στρατιώτης ονειρεύεται να γίνει βιβλίο; Από που παίρνει τη δύναμη να τα βάλει με όσους τον αντιμετωπίζουν σαν ένα απλό πολεμικό παιχνίδι;

Το στρατιωτάκι μας θα ξεκινήσει ένα μεγάλο, απρόβλεπτο ταξίδι. Με θάρρος και αποφασιστικότητα θα προσπαθήσει να μείνει πιστό στο αρχικό του όνειρο.

Ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γιώργος Γεωργαντάς είχε συνάντηση στο Εθνικό Ίδρυμα Κωφών και συζήτηση με την ηγεσία του Ιδρύματος και της Ομοσπονδίας Κωφών Ελλάδος.

Ο κ. Γεωργανάς είδε από κοντά τη λειτουργία της υπηρεσίας εξ αποστάσεως διερμηνείας και χειλεανάγνωσης. Από το διάλογο που αναπτύχθηκε αποφασίστηκε η συνεργασία για την ένταξη της υπηρεσίας στα ΚΕΠ της χώρας, εξασφαλίζοντας στην πράξη ίσα δικαιώματα για τους συμπολίτες μας με αναπηρία!

Πρωινή Κιλκίς (9-1-2020): Οι μωμόγεροι τάραξαν και το Πολύκαστρο

Πρωινή Κιλκίς (9-1-2020): Η Αξιούπολη υποδέχθηκε υπέροχα το νέο χρόνο

Πρωινή Κιλκίς (9-1-2020): Τα νέα του Αλέξανδρου Κιλκίς

Εορτασμός Αγίου Σεραφείμ του Σάρωμ στο Ιερό Κοινόβιο Οσίου Νικοδήμου Πενταλόφου

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (9-1-2020)

Το σαββατοκύριακο 18 – 19 Ιανουαρίου 2020 ο Σύλλογος προγραμματίζει διήμερη εξόρμηση στην Ξάνθη, με διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο Ξανθίππειον στο κέντρο της πόλης.

Στη συγκεκριμένη εξόρμηση προγραμματίζεται η κοπή της βασιλόπιτας του Συλλόγου, η οποία θα γίνει το βράδυ του Σαββάτου σε ταβέρνα της πόλης.

Το πρόγραμμα της εξόρμησης περιλαμβάνει:

Πλήρως ανακαινισμένο παραδόθηκε σήμερα στην επανέναρξη της σχολικής περιόδου στους μαθητές και στους εκπαιδευτικούς το κτηριακό συγκρότημα του 2ου Γενικού Λυκείου Κιλκίς. Οι φρεσκοβαμμένες αίθουσες διδασκαλίας,οι φροντισμένοι και καθαροί εσωτερικοί χώροι και οι καλοσυντηρημένοι χώροι υγιεινής αποτυπώνουν ως καλαίσθητες εικόνες το άθροισμα των τεχνικών παρεμβάσεων που υλοποιήθηκαν στο σχολείο.