espa pkm

Πέμπτη, 11 Ιουνίου 2026, 8:12:14 πμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Παρασκευή, 25 Ιανουαρίου 2019 22:29

Αξιοποίηση της εμπειρίας Τερζίδη

Τον πρώην δήμαρχο Κιλκίς Τάκη Τερζίδη πρότειναν -κι ίδιος αποδέχτηκε- επικεφαλής της επιτροπής που θα εισηγηθεί το ψηφοδέλτιο του νομού για τις περιφερειακές εκλογές με το συνδυασμό του Χρήστου Παπαστεργίου.
Ο (και) γιατρός υποψήφιος Περιφερειάρχης βρέθηκε την Τρίτη στο Κιλκίς σε σύσκεψη στελεχών του ΚΙΝ.ΑΛ. στο Επιμελητήριο για συζήτηση και σχεδιασμό επί του προεκλογικού αγώνα.

Το Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2019 το Kinesis Gym και τα ΚΔΑΠ Kinesis for kids και Kinesis for junior πραγματοποίησαν την καθιερωμένη κοπή βασιλόπιτας στις εγκαταστάσεις του ΚΔΑΠ Kinesis for kids. Στη μικρή μας αυτή γιορτή μας τίμησαν με την παρουσία τους γονείς και παιδιά που μας εμπιστεύονται για τη δημιουργική απασχόληση των παιδιών τους, αλλά και μέλη και φίλοι του γυμναστηρίου που μας επιλέγουν για την εκγύμναση και τη διατήρηση της φυσικής τους κατάστασης και υγείας, γεμίζοντας την αίθουσα της δομής μας με πολλά χαμόγελα.

Η χορωδία του Πολιτιστικού Μουσικού Συλλόγου Κιλκίς , το μεσημέρι της Κυριακής, 20 Ιανουαρίου 2019, στην αίθουσα του οικογενειακού κέντρου «Κτήμα των Ευχών», έκοψε την βασιλόπιτα και γιόρτασε τα σαράντα χρόνια (1978-2018) συνεχούς και πετυχημένης λειτουργίας της, παρουσία χορωδών και φίλων.

Πάμε σινεμά! Σινέ Άστρον Κιλκίς με δυο ταινίες για μικρούς και μεγάλους

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς

Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η καθημερινή εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς

Από το Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ) ανακοινώνεται ότι την Κυριακή 27 Ιανουαρίου θα διακοπεί προσωρινά η παροχή ρεύματος από τις 8:00 έως τις 15:00 στη Γ. Καπέτα από Στρωμνίτσης, Παλαιολόγου, Δημάδη, Ποσειδώνος Γ. Σεφέρη, Χ, Βογιατζή και Παπαθεοφίλου και από τις 8:00 έως τις 10:00 στις οδούς Στενημάχου, Αγίου Τρύφωνα, Ανατολικής Ρωμυλίας και Φιλιππουπόλεως, εξαιτίας τεχνικών εργασιών στο δίκτυο της περιοχής.

Εμπλοκή του Δήμου Παιονίας και προσπάθεια διαταραχής της εκπαιδευτικής διαδικασίας καταγγέλλει ο διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης ν. Κιλκις Αρ. Παπαδόπουλος με ανακοίνωση που εξέδωσε, προκαλώντας την άμεση και έντονη αντίδραση του δημάρχου Παιονίας Χρήστου Γκουντενούδη.

Γράφει η Ειρήνη Αγαθοπούλου, Πρόεδρος ΔΣ Κέντρου Ερευνών για Θέματα Ισότητας.

 

Τον περασμένο Δεκέμβρη ολοκληρώθηκε το έργο “Αριάδνη”, που σκοπό είχε την υποστήριξη διατομεακών διαδικασιών αστυνομικής αναφοράς για την πρόληψη και την αντιμετώπιση της ενδοοικογενειακής βίας κατά των γυναικών, με συντονιστή εταίρο το ΚεΜεΑ (Κέντρο Μελετών Ασφαλείας) και με τη συμμετοχή του ΚΕΘΙ (Κέντρο Ερευνών για Θέματα Ισότητας).

Οι τεχνοκράτες της διοίκησης των ΕΛΤΑ που ανέλαβαν από την κυβέρνηση να μειώσουν τα ελλείμματα του οργανισμού δεν το πολυσκέφτηκαν. Για τα ελλείμματα ευθύνονται οι μισθοί των εργαζομένων και τα πολλά καταστήματα. Και εφαρμόζοντας τη γνωστή συνταγή "Πονάει κεφάλι κόβει κεφάλι" κατέστρωσαν τα δοκιμασμένα μέτρα: απολύσεις προσωπικού και κλείσιμο καταστημάτων.