Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Επισημάνσεις του Λάζαρου Παζαρτζικλή προς τη διοίκηση του Δήμου Κιλκίς
Ο δημοτικός σύμβουλος Λάζαρος Παζαρτζικλής στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς αναφέρθηκε για την επιτακτική ανάγκη που υπάρχει για την άμεση στελέχωση προσωπικού στην υπηρεσία του δήμου που είναι αρμόδια για το ΤΑΠ.
Ο Τριαντάφυλλος Καμψιάδης υποψήφιος στο Δημοτικό Συνδυασμό ‘’Κιλκίς Μπροστά’’ με το Δημήτρη Κυριακίδη
Ένας ακόμη νέος Κιλκισιώτης άνδρας και λαμπρός επιστήμονας, ο Τριαντάφυλλος Καμψιάδης επιλέγει ως αυτοδιοικητική στάση ζωής να συμπορευθεί με τον υποψήφιο Δήμαρχο Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη και το δημοτικό συνδυασμό ‘’Κιλκίς Μπροστά’’ για να αποκτήσει ο Δήμος Κιλκίς μεγαλύτερη δύναμη και οι νέοι άνθρωποι ουσιαστικές ευκαιρίες στη διαμόρφωση και προώθηση τοπικών πολιτικών για τη νέα γενιά.
Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς
Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η καθημερινή εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς
Στην τελική ευθεία η μεταφορά νερού του Πάικου στη Δ.Ε. Πολυκάστρου
Εγκρίθηκε από το τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο Παιονίας η υποβολή της πρότασης «Υδροδότηση πρώην Δήμων Πολυκάστρου και Αξιούπολης από τις πηγές Πάικου» για χρηματοδότηση από το πρόγραμμα του Υπουργείου Εσωτερικών ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του δήμου «η επικαιροποιημένη μελέτη που εκπόνησε ο Δήμος Παιονίας και η ΔΕΥΑ είναι ύψους 4.750.000 ευρώ και θα χρηματοδοτηθεί πλήρως από το εν λόγω πρόγραμμα στο οποίο συμμετέχει ο δήμος μας.
Συνελήφθησαν στο Κιλκίς 2 άτομα να μεταφέρουν 8 αλλοδαπούς
Συνελήφθησαν στις 27 Φεβρουαρίου το βράδυ σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς και του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Παιονίας, 2 αλλοδαποί ηλικίας 20 και 22 ετών, για μεταφορά μη νόμιμων αλλοδαπών.
Με "Συμμετέχω" και Δημήτρη Αγαθόπουλο ο Ιωάννης Ιασωνίδης
Ανακοίνωση Υποψηφιότητας Δημοτικού Συμβούλου Ιασωνίδη Ιωάννη
Αγαπητοί φίλοι και συμπολίτες,
Ονομάζομαι Γιάννης Ιασωνίδης και είμαι κάτοικος Κιλκίς. Γεννήθηκα το 1990 στην Θεσσαλονίκη. Είμαι απόφοιτος της Σχολής Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού - ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής.
Τέλος εισόδου στους επισκέπτες του Κιλκίς;
Υπέρ του τέλους εισόδου στους επισκέπτες, προκειμένου να καλυφθεί το κόστος για τη συντήρηση της πόλης, που αποτελεί δημοφιλές Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς, ψήφισε το δημοτικό συμβούλιο της Βενετίας.
Περίπου 25 εκατομμύρια τουρίστες επισκέπτονται την πόλη κάθε χρόνο, από τους οποίους περίπου τα 14 εκατομμύρια περνούν εκεί μόνο μία ημέρα.
Κανονικά θα λειτουργεί από αύριο η Χειρουργική Κλινική του Νοσοκομείου Κιλκίς απαντά ο διοικητής
Η Χειρουργική Κλινική του νοσοκομείου Κιλκίς θα λειτουργεί από αύριο κανονικά επισημαίνει ο διοικητής του, Θεόδωρος Ρεβενάκης, απαντώντας –μέσω του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων- σε καταγγελίες της ΕΝΙΚ (Ενωση Νοσοκομειακών Ιατρών Κιλκίς) περί αναστολής της λειτουργίας των τακτικών εξωτερικών ιατρίων και των τακτικών χειρουργικών επεμβάσεων στο εν λόγω Τμήμα.
Χωρίς Χειρουργική δεν υπάρχει Νοσοκομείο Κιλκίς
Αντί εισαγωγής στο ρεπορτάζ από τη συνέντευξη τύπου της Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών του Κιλκίς το μεσημέρι της Τρίτης , επιλέγουμε για να καταδείξουμε το μέγεθος του προβλήματος, να αντιγράψουμε το σχετικό εδάφιο από την εισήγηση του προέδρου της Ε.Ν.Ι.Κ Θεόδωρου Αποστολίδη.