espa pkm

Πέμπτη, 3 Σεπτεμβρίου 2026, 9:58:12 πμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Η Πολιτιστική Εταιρία Εκπαιδευτικών Κιλκίς οργανώνει για τρίτη συνεχή χρονιά το Εργαστήρι Δημιουργικής Γραπτής Έκφρασης, με εισηγήτρια τη συγγραφέα και εκπαιδευτικό, Δρ. Χαρά Ανδρεΐδου, έπειτα από την επιτυχή διεξαγωγή του εργαστηρίου τα δύο προηγούμενα έτη και σε δύο κύκλους – αρχαρίων και προχωρημένων - η οποία αντιμετωπίσθηκε με ενθουσιασμό, απέσπασε πολύ θετικά σχόλια και έκλεισε με την παρουσίαση της συλλογής διηγημάτων των συμμετεχόντων, υπό την επιμέλεια της Χαράς Ανδρεΐδου.

Το Σάββατο 12 Ιανουαρίου στο κέντρο νεότητας της Γουμένισσας προβλήθηκε το video από τη συναυλία των χάλκινων στο μέγαρο μουσικής Αθηνών που πραγματοποιήθηκε στις 18 Νοεμβρίου 2017.
Η προβολή έγινε προς τιμήν τω μουσικών που έλαβαν μέρος στο μεγάλο καλλιτεχνικό γεγονός.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ποντιακού Συλλόγου "Ο Διογένης ο Σινωπεύς" Γουμένισσας και Περιχώρων σας προσκαλεί στην καθιερωμένη γιορτή Γραμμάτων και Τεχνών προς τιμήν του παιδευτικού έργου των Τριών Ιεραρχών που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 10.30 στο Πολιτιστικό Κέντρο Γουμένισσας.

Η τελευταία χιονόπτωση που έπληξε το νομό μας έφερε δύσκολες καταστάσεις κυρίως στις περιοχές του δήμου Κιλκίς. Αντίθετα, στο δήμο Παιονίας τα πράγματα ήταν πιο... χαλαρά.

Απόδειξη η υποδοχή που οργάνωσαν οι νέοι της Γουμένισσας στην τελευταία χιονόπτωση. Με χαμόγελο και κρασί!

Συνηθισμένη στις τακτικές αντιπερισπασμού, για να κρύψει την ολοφάνερη γύμνια της και τα μεγάλα πολιτικά αμαρτήματά της στα ζητήματα ανάπτυξης του τόπου μας, η Νομαρχιακή Οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ παρεμβαίνει για να παραστήσει το ''δίκαιο τιμωρό'' και να με επαναφέρει στην πολιτική τάξη κατηγορώντας με για χειραγώγηση του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς.

Δυναμικό ξεκίνημα που ξεπέρασε ακόμη και τις προσδοκίες των διοργανωτών έκανε το πρωί της Κυριακής ο υποψήφιος βουλευτής Κιλκίς με το Κίνημα Αλλαγής, ο γιατρός Γιώργος Φραγγίδης.

Κατάμεστο το Συνεδριακό Κέντρο του Κιλκίς στην πρώτη ανοιχτή εκδήλωση του υποψήφιου βουλευτή, όπου το πολιτικό γραφείο του Γιώργου Φραγγίδη έκοψε και τη βασιλόπιτά του.

Τον Γιώργο Φραγγίδη προλόγισαν έξι προσωπικότητες του νομού πέρα από κόμματα και ιδεολογίες, από το Κιλκίς, την Αξιούπολη, τη Γουμένισσα και το Πολύκαστρο.

Στην ομιλία του ο Γιώργος Φραγγίδης καταχειροκροτήθηκε πολλές φορές από τους συγκεντρωμένους, που αξίζει να σημειωθεί πως δεν ήταν μόνο από το χώρο του ΚΙΝ.ΑΛ., γεγονός που αποδεικνύει τη μεγάλη αγάπη και προσωπική εμβέλεια του πολιτικού προσώπου και επιστήμονα.

Αναλυτικό ρεπορτάζ και βίντεο από την εκδήλωση θα έχουμε σε νεώτερη ανάρτησή μας.

Αύριο, Κυριακή 20 Ιανουαρίου, στις 11:30 το πρωί, στο Συνεδριακό Κέντρου του Κιλκίς, θα πραγματοποιηθεί η μεγάλη συγκέντρωση του Γιώργου Φραγγίδη, του υποψήφιου βουλευτή Κιλκίς με το Κίνημα Αλλαγής.

Στην πρώτη αυτή συνάντηση-ομιλία θα κοπεί και η Βασιλόπιτα του πολιτικού γραφείου του κ. Φραγγίδη.

Με ιδιαίτερη σεμνότητα και λαμπρότητα πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2019 στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Κιλκίς, η εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Κιλκίς, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Πολυανής και Κιλκισίου κ. Εμμανουήλ.

Η Λαϊκή Συσπείρωση δια των υποψηφίων δημάρχωνβ της στο Κιλκίς Γιάννη Φαχουρίδη και στην Παιονία Αναστάσιου Βασιλακάκη παρουσίασε την προγραμματική της διακήρυξη ενόψει των δημοτικών εκλογών σε εκδήλωση που οργάνωσε το βράδυ της Τρίτης 16 Ιανουαρίου.

Την ώρα που άναρθρες κραυγές και συνθήματα περί "προδοτών", "μειοδοσίας" και "ξεπουλήματος της Μακεδονίας μας" εκτοξεύονται από διάφορες αφετηρίες και προκαλούν τη νοημοσύνη μας, την ώρα που εκλεγμένοι βουλευτές απειλούνται και εκβιάζονται με την κάλυψη της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης προκαλώντας εύλογη ανησυχία σε κάθε δημοκρατικό πολίτη, ανεξάρτητα των πολιτικών του επιλογών, οι Δήμαρχοι Κιλκίς και Παιονίας -χωρίς απόφαση των Δημοτικών Συμβουλίων- καλούν σε "πανστρατιά" αντίδρασης στη Συμφωνία των Πρεσπών και δωρεάν μετάβαση στο Σύνταγμα για το "πατριωτικό" συλλαλητήριο ενάντια στη Συμφωνία.