Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
"Καθαρή έξοδος"
Του Ανδρέα Μακρίδη.
Μέσα στο θόρυβο της νέας μακεδονομαχίας και της φιέστας του Ζαππείου, μία πολύ ενδιαφέρουσα είδηση πέρασε στα ψιλά: Μία απ' τις μεγάλες, συστημικές μας τράπεζες, πούλησε σε δύο ξένα “κοράκια”, κόκκινα δάνεια αξίας 2 δισ. ευρώ στο 6% της τιμής τους. Για οφειλές δηλαδή 2 δισ., η τράπεζα εισέπραξε 120 εκ. ευρώ και καθάρισε.
Γενική συνέλευση των μελών του ΑΟΚ Γουμένισσας
Μετά από συνεδρίαση του Δ.Σ. του Α.Ο.Κ. Γουμένισσας, αποφασίστηκε ότι την Πέμπτη 5 Ιουλίου και ώρα 19:00 στο Κέντρο Νεότητας της Γουμένισσας, θα πραγματοποιηθεί Γενική Συνέλευση για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της ομάδας.
Καλούμε στο Κέντρο Νεότητας όλους όσους επιθυμούν να συμμετέχουν στις αρχαιρεσίες για την εκλογή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου, αλλά και όσους επιθυμούν να συμμετέχουν σε μια συζήτηση για το μέλλον της ομάδας.
Ικανοποίηση Ντι Μάιο για τη δέσμη μέτρων της κυβέρνησης Κόντε
Την ικανοποίησή του για τη δέσμη μέτρων που ενέκρινε η κυβέρνηση του Τζουζέπε Κόντε, ο αρχηγός των Πέντε Αστέρων και υπουργός Εργασίας, Λουίτζι Ντι Μάιο, σημειώνοντας πως η νέα κυβέρνηση πέτυχε ένα «θανάσιμο πλήγμα στην εργασία ορισμένου χρόνου».
Επανέρχονται για τις φρεγάτες οι Γάλλοι
Με θέματα που αφορούν τους αμυντικούς εξοπλισμούς γαλλικής προέλευσης που έχουν ενταχθεί ή έχουν προοπτική να ενταχθούν στις ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις, πραγματοποιείται στην Αθήνα η 28η ετήσια συνάντηση της ελληνογαλλικής επιτροπής εξοπλισμών.
Ο Άθλος Κιλκίς στην βραδιά επίλεκτων αθλητών kickboxing στα Ιωάννινα
Στις 20 Ιουνίου 2018 ημέρα Τεταρτη πραγματοποιήθηκε στα Ιωαννινα βράδια επίλεκτων αθλητών kickboxing με την ονομασια <ΤΙΤΑΝΙΑ>.
Οι αγώνες ήταν υψηλού επίπεδου και προσέφεραν στους θεατές ένα υπερθέαμα ανάλογου του επίπεδου των αθλητών.
«Τετ-α-τετ» συνάντηση με Πούτιν θέλει ο Τραμπ
Μητσοτάκης: Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ αποτυγχάνει διαρκώς
Την έντονη ανησυχία του για τις διαρκείς αποτυχίες της κυβέρνησης στους αναπτυξιακούς στόχους εξέφρασε στον επίτροπο Οικονομικών Υποθέσεων, Πιερ Μοσκοβισί, o πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη συνάντηση που είχαν, επισημαίνοντας ότι «τον Αύγουστο δεν θα υπάρχει καθαρή έξοδος, αλλά επιπλέον μέτρα και ενισχυμένη εποπτεία».
Νέα δίωξη κατά του ρώσου ιστορικού Ντμίτριεφ για παιδεραστία
«Φρένο» στη μεταφορά της θερινής άδειας από τον Άρειο Πάγο
Στην περίπτωση δε κατά την οποία ο εργοδότης δε χορηγήσει πλήρη την άδεια στον μισθωτό κατά τη διάρκεια του έτους, είναι υποχρεωμένος, να καταβάλει τις αποδοχές του μηνός που θα ελάμβανε την άδεια, προσαυξημένες κατά 100%.