Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς
Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η καθημερινή εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς
Πειρατές και πριγκίπισσες την Τρίτη 4/9 στο Θέατρο Λόφου Κιλκίς
"Πειρατές και πριγκίπισσες" θα ανέβουν την Τρίτη 4/9 στο Θέατρο Λόφου Κιλκίς, ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ.
Μια μαγική θεατρική παράσταση σας περιμένει με τις αγαπημένες σας πριγκίπισσες τη Σταχτοπούτα, τη Μικρή Γοργόνα, την Ωραία Κοιμωμένη και την Πεντάμορφη να συναντούν τους τρομερούς πειρατές σ’ ένα μακρινό νησί του Ειρηνικού στην προσπάθειά τους να ανακαλύψουν τον πρίγκιπα του παραμυθιού που το έσκασε από το παλάτι.
Η ELVIAL ζητά νέους συνεργάτες για εργατοτεχνικό προσωπικό
Η ELVIAL ΑΕ λόγω της συνεχούς ανάπτυξής της στον κλάδο του αλουμινίου ζητά νέους συνεργάτες για εργατοτεχνικό προσωπικό.
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ
- Ικανότητα επικοινωνίας και συνεργασίας
- Δυνατότητα εργασίας σε βάρδιες
- Επαγγελματισμός , αίσθημα ευθύνης, συνέπεια, ομαδικότητα
- Προϋπηρεσία επιθυμητή
Σήμερα και αύριο οι τελευταίες προβολές στο Θερινό Σινεμά Κιλκίς
Σήμερα Παρασκευή 31 Αυγούστου θα προβληθεί στο Δημοτικό Θερινό Κινηματογράφο “Δημήτριος Ζωηρός” η ταινία με τίτλο “Για καλό και για κακό”.
Οι προβολές ξεκινούν στις 21.30!!!
Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς
Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η καθημερινή εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς
Ζητούν ψυκτικό σε βιομηχανία της Νέας Σάντας
Βιομηχανία Τροφίμων στη Νέα Σάντα ζητάει ψυκτικό με εμπειρία για μόνιμη εργασία. e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..
Ατρόμητοι Νέας Σάντας πρώην Δήμου Γαλλικού - έναρξη Ακαδημίας μπάσκετ
Ρετσέπ Γιλμάζ (Recep Yılmaz): Ένας ειλικρινής φίλος των Ελλήνων
Του Θεοδώρου Ε. Παυλίδη.
Αυτές τις ημέρες βρίσκεται ξανά στην Ελλάδα για πολλοστή φορά, ο θαυμαστής της Ελλάδος και θερμός φίλος των Ελλήνων Τούρκος πολίτης Ρετσέπ Γιλμάζ.(Κάνω αυτήν την διάκριση μεταξύ Ελλάδος και ελλήνων, διότι εγώ, ενώ σέβομαι, αγαπώ και εκτιμώ τα πρόσωπα των πολλών τούρκων φίλων μου, δεν τρέφω τα ίδια αισθήματα και για το κράτος τους την Τουρκία.)