Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Ερώτηση Γ. Γεωργαντά για τους απλήρωτους εργαζόμενους στο “Βοήθεια στο Σπίτι”
Ερώτηση προς τον Υπουργό Εσωτερικών και την Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης & Κοινωνικής Αλληλεγγύης κατέθεσε την Τετάρτη 30 Μαίου ο Βουλευτής Κιλκίς Γ. Γεωργαντάς με θέμα : «Απλήρωτοι οι εργαζόμενοι του προγράμματος “Βοήθεια στο Σπίτι” του νομού Κιλκίς»
Στο κείμενο αναφέρεται:
Ψηφίζουμε για νέες ειδικότητες στο Δημόσιο ΙΕΚ Κιλκίς
Ενόψει του προγραμματισμού των ειδικοτήτων που θα ενταχθούν στο Δ.ΙΕΚ Κιλκίς για το καινούριο έτος κατάρτισης 2018 -2019, προσκαλούμε τους ενδιαφερόμενους να επισκεφθούν την ιστοσελίδα του Δ.ΙΕΚ στην παρακάτω διεύθυνση http://iek-kilkis.kil.sch.gr/ , για να ψηφίσουν την ειδικότητα της επιλογής τους στον αντίστοιχο σύνδεσμο.
Παιδόκοσμος "Αλέξανδρος". Η πρώτη επιλογή!
2ο Φεστιβάλ Πιάνου στο Κιλκίς
Ο Δήμος Κιλκίς με την Αντιδημαρχία Πολιτισμού και το Τμήμα Μεταπτυχιακών Φοιτητών του Μουσικού Τμήματος του Ιονίου Πανεπιστημίου διοργανώνουν από κοινού το 2ο Φεστιβάλ Πιάνου την Παρασκευή 8 και το Σάββατο 9 Ιουνίου στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς.
Η διοργάνωση του νεότευκτου μουσικού θεσμού θα κινηθεί σε δύο κατευθύνσεις.
Ουκρανία: Φωτιά κοντά στον πυρηνικό αντιδραστήρα του Τσερνόμπιλ
Στην αντεπίθεση η ΤΡΑΙΝΟΣΕ για τα 10 εκατ. οφειλών στην ΕΕΣΣΤΥ
Θα ανακτήσουν τη μνήμη τους...
Μπαίνουμε οσονούπω στο τελευταίο έτος της θητείας των δημάρχων και ο εκνευρισμός αυξάνεται. Εκνευρισμός όχι τόσο στις τάξεις των αντίπαλων ψηφοδελτίων, αλλά από τις ...φίλιες δυνάμεις.
Η κολακεία του 17χρονου
Του Ανδρέα Μακρίδη.
Στην πολιτική αντιπαράθεση της χώρας, η νεολαία είχε πάντα μια ξεχωριστή θέση. Η συντηρητική παράταξη άργησε να την πλησιάσει – ίσως γιατί ήταν δέσμια των παραδοσιακών αντιλήψεων ότι οι νέοι δεν αντιμιλούν, αλλά υπακούν τους μεγαλύτερους. Η Αριστερά κέρδιζε τη νεολαία για χρόνια, με τη νεανική εικόνα του Γκεβάρα και του Πολυτεχνείου, μέχρι που τα πρότυπα ξεθώριασαν: Ο Τσε υπάρχει ακόμα, μα πιο πολύ ως αντικείμενο διαφήμισης, ενώ η γενιά του '73 ξεθώριασε.