Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Εντονές διεργασίες: Το βέτο Ιβανόφ στο erga omnes πάει πίσω τη λύση στο Μακεδονικό
Γεννηματά: «Ναι σε λύση αλλά όχι σε οποιαδήποτε λύση» στο Μακεδονικό
Πυρκαγιά στο άλσος Συγγρού κοντά στο ΚΑΤ
Πυρκαγιά εκδηλώθηκε λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι στο άλσος Συγγρού, στο ύψος του ΚΑΤ, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, ενώ, πριν από λίγο τραυματίστηκε ελαφρά ένας εθελοντής πυροσβέστης, ο οποίος διακομίζεται αυτήν την ώρα σε νοσοκομείο, για προληπτικούς λόγους.
Ιδρύθηκε το πρώτο σωματείο Ελλήνων ΛΟΑΤΚΙ αστυνομικών
Σε ισχύ η ηλεκτρονική ταυτοποίηση στην Κύπρο
Με βάση την νέα νομοθεσία θα γίνονται αποδεκτές οι ηλεκτρονικές υπογραφές, οι ασφαλισμένες αποστολές εγγράφων και το σημαντικότερο θα μπορούν ηλεκτρονικά έγγραφα να αποτελούν αποδεικτικά στοιχεία στα δικαστήρια σε ποινικές και αστικές υποθέσεις, καθώς και σε οποιαδήποτε διαδικασία ενώπιον διοικητικού οργάνου.
Κοντονής: Η κριτική στις αποφάσεις της Δικαιοσύνης δεν είναι παρέμβαση αλλά ενισχύει το κύρος της
Ξυδάκης: Θετική η εξέλιξη με την σχισματική Εκκλησία της πΓΔΜ
Ιδιαίτερα θετική εξέλιξη χαρακτήρισε ο βουλευτής Β’ Αθηνών και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Ξυδάκης, την απόφαση της «σχισματικής» Εκκλησίας της πΓΔΜ να ζητήσει από το Οικουμενικό Πατριαρχείο την αναγνώρισή της ως «Αρχιεπισκοπή Αχριδών».
Γερμανία: Επιασαν τα αιλουροειδή που διέφυγαν από ζωολογικό κήπο
Μια αρκούδα που είχε διαφύγει επίσης σκοτώθηκε από τις αρχές.
Συνεργασία Χάρβαρντ-Ολυμπιακού: Συνέδριο με θέμα «Συμμετοχή, Ένταξη και Κοινωνική Ευθύνη στον Παγκόσμιο Αθλητισμό»
Το βράδυ της Πέμπτης, 31 Μαΐου, έγινε η έναρξη του ιδιαιτέρως σημαντικού συνεδρίου, με τίτλο «Συμμετοχή, Ένταξη και Κοινωνική Ευθύνη στον Παγκόσμιο Αθλητισμό» που πραγματοποιείται στη Βοστώνη και διοργανώνεται το Πανεπιστήμιο Χάρβαρντ, σε συνεργασία με το Κολλέγιο Σίμονς και χορηγός του οποίου είναι ο Ολυμπιακός.