espa pkm

Δευτέρα, 31 Αυγούστου 2026, 12:57:55 πμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Η Μέγκαν Μαρκλ αναδεικνύεται μια από τις 25 γυναίκες με τη μεγαλύτερη επιρροή στη Βρετανία, σύμφωνα με τον κατάλογο που κατάρτισε το περιοδικό Vogue Βρετανίας, το οποίο επικροτεί την πρώην ηθοποιό που συμβάλλει στη σφυρηλάτηση μιας νέας ταυτότητας της μοναρχίας.
Εβριθε αιχμών για το πόθεν έσχες των δικαστικών λειτουργών, η ομιλία του υπουργού Δικαιοσύνης Σταύρου Κοντονή, στην εκδήλωση με θέμα «Έλεγχος και Διαφάνεια, θεμελιώδη στοιχεία της Δημοκρατίας», που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Δημοσίου Δικαίου.
«Προκειμένου να απαντήσουμε αποτελεσματικά στις κοινωνικές ανάγκες της εποχής μας στον ΟΑΣΑ έχουμε επεξεργαστεί και έχουμε θέσει σε εφαρμογή ένα σχέδιο αναδιάρθρωσης, εξυγίανσης και αναβάθμισης των δημόσιων αστικών συγκοινωνιών, βάζοντας τον πήχη πολύ ψηλά».
Στις υποθέσεις κακοποίησης της Λέρου και της Ζακύνθου, αναφέρθηκε ο υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής, σε ομιλία του στην εκδήλωση με θέμα «Δημόσια διαβούλευση επί του Εθνικού Σχεδίου Δράσης για τα Δικαιώματα του Παιδιού», που πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης.
Συνολικά 1.920 εκθέτες από 92 χώρες είναι έτοιμοι να παρουσιάσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους στα Ποσειδώνια 2018, το μεγαλύτερο ναυτιλιακό γεγονός στον κόσμο, που γιορτάζει φέτος τα 50 χρόνια του.
Την ευκαιρία να επισκεφτούν τα πλοία του Πολεμικού Ναυτικού θα προσφέρει το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού στους πολίτες το τριήμερο 8-10 Ιουνίου.

Μετά την ολοκλήρωση τη μεγάλης κλίμακας ετήσια τακτική άσκηση «ΚΑΤΑΙΓΙΣ 2018» που θα διεξαχθεί σε όλο το Αιγαίο από 3 έως 8 Ιουνίου τα πλοία του ΠΝ θα καταπλεύσουν σε πάρα πολλά λιμάνια.
Απόλυτη θα πρέπει να είναι από εδώ και στο εξής η δέσμευση του πολιτικού συστήματος για πλήρη δημοσιονομική υπευθυνότητα, διαφάνεια και λογοδοσία, όπως ανέφερε ο επικεφαλής του γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής, Φραγκίσκος Κουτεντάκης από το βήμα του διεθνούς συνεδρίου του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδος.
Ο δράστης της επίθεσης την Τρίτη στην πόλη της Λιέγης, στο ανατολικό Βέλγιο, είχε σκοτώσει συγκρατουμενό του το προηγούμενο βράδυ της τρομοκρατικής επίθεσης, σύμφωνα με το BBC.

Ο υπουργός Εσωτερικών του Βελγίου Γιαν Γιαμπόν δήλωσε ότι ο ένοπλος, ο 31χρονος Μπενζαμέν Ερμάν, είχε δολοφονήσει έναν πρώην κρατούμενο που είχε γνωρίσει όταν βρισκόταν στη φυλακή.
Η αύξηση του προσδόκιμου επιβίωσης έχει ως αποτέλεσμα και την αύξηση των νευροεκφυλιστικών νοσημάτων, όπως είναι η άνοια.

Σήμερα σε παγκόσμιο επίπεδο υπάρχουν 40 εκατομμύρια ασθενείς με άνοια, από τους οποίους 200 χιλιάδες βρίσκονται στην Ελλάδα.
Σειρά ερωτημάτων που αφορούν τα νέα περιστατικά βίας σε βαρος σωφρονιστικών υπαλλήλων στις φυλακές Διαβατών, εκφράζει η Ομοσπονδία τους, καταδικαζοντας τα επεισόδια.

«Απαιτούμε την πλήρη και γρήγορη διαλεύκανση της όλης υπόθεσης, γιατί σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να το υποτιμήσουμε ως γεγονός, όπως στο παρελθόν έχει συμβεί σε άλλα σχετικά επεισόδια σε άλλα καταστήματα κράτησης», τονίζουν οι σωφρονιστικοί.