Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Μπουτάρης: Στημένη η επίθεση - Τσίπρας: Θα αντιμετωπιστεί με αυστηρότητα
Τόσκας για επίθεση Μπουτάρη: Ευθύνη όσων κανακεύουν ακροδεξιούς κύκλους
Σπυράκη: Επιτομή του αλυτρωτισμού το «Μακεδονία του Ιλιντεν»
Τουρκία: Ισόβια σε 104 για το αποτυχημένο πραξικόπημα
Την Τετάρτη η δίκη των συλληφθέντων για την επίθεση στον Μπουτάρη
Σύμφωνα με το Voria.gr, πρόκειται για δύο ημεδαπούς άντρες, ηλικίας 17 και 20 ετών.
Πρώτη φορά γαμπρός στα 57 του ο Χιου Γκράντ
Οι αναγγελίες του γάμου δημοσιεύτηκαν στο δημαρχείο του Κένσινγκτον και Τσέλσι, ακριβή συνοικία του δυτικού Λονδίνου όπου το ζευγάρι έχει το σπίτι του, γράφει η εφημερίδα The Sun.
Ισπανία: Δεν επικυρώνει την περιφερειακή κυβέρνηση της Καταλωνίας
Η Γερμανία αποσύρει τα παλαιά πετρελαιοκίνητα οχήματα
Η συγκεκριμένη απόφαση πάρθηκε μετά την υποβολή καταγγελίας από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή στο ανώτατο δικαστήριο της Ευρώπης κατά της Γερμανίας για την αποτυχία της να βελτιώσει την ποιότητα του αέρα στις πόλεις της.
Αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι 90χρονος επιχειρηματίας στην Εκάλη
Πληροφορίες από αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι ο ηλικιωμένος αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι, ενώ εντοπίστηκε νεκρός, στις 9:20 το πρωϊ, από την οικιακή βοηθό του.