Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Μπακογιάννη: Ναι σε λύση-πακέτο και όχι στη σαλαμοποίηση του Σκοπιανού
«Mόνο μια λύση-πακέτο μπορεί να λύσει το πρόβλημα, και αυτό έχει πει η Νέα Δημοκρατία σε όλους τους τόνους. Η σαλαμοποίηση του ζητήματος ενέχει κινδύνους» δηλώνει η τομεάρχης Οικονομίας και Ανάπτυξης της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη, σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Έθνος της Κυριακής» και τονίζει ότι «σε κάθε περίπτωση όλοι επιθυμούμε μια βιώσιμη λύση».
Βορίδης: Θα καταψηφίσουμε την πρόταση για τα Σκόπια
Στο νοσοκομείο εισήχθη ο Μαχμούντ Αμπάς
Ο Παλαιστίνιος πρόεδρος Μαχμούντ Αμπάς εισήχθη στο νοσοκομείο της Ραμάλας στη Δυτική ‘Οχθη, ανακοίνωσε παλαιστίνιος αξιωματούχος χωρίς να δώσει άλλες πληροφορίες.
Είναι η τρίτη φορά μέσα σε μια εβδομάδα που ο 82χρονος πρόεδρος εισάγεται στο νοσοκομείο.
Η Σκωτία θα εξετάσει το θέμα της ανεξαρτησίας μόλις υπάρξει σαφήνεια με το Brexit
Ο Πάπας προσευχήθηκε για την Βενεζουέλα
Η σημερινή ψηφοφορία καταδικάζεται από τους επικριτές του Μαδούρο, οι οποίοι την αποκαλούν "η στέψη ενός δικτάτορα".
Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους 81χρονος
Η υπόθεση αποκαλύφθηκε ύστερα από καταγγελία στο Τμήμα Ανηλίκων της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, ενώ ο κατηγορούμενος, συνταξιούχος λογιστής, συνελήφθη χθες Σάββατο σε εκτέλεση εντάλματος των ανακριτικών Αρχών της Θεσσαλονίκης.
Τελευταία ευκαιρία για συμφωνία – Νέο ραντεβού Κοτζιά – Ντιμιτρόφ και Νίμιτς
Νέα συνάντηση θα γίνει στις 24 και 25 Μαίου στη Νέα Υόρκη για το όνομα των Σκοπίων. Σύμφωνα με πηγές από τη Νέα Υόρκη, Νίκος Κοτζιάς και Νικολά Ντιμιτρόφ θα συναντηθούν παρουσία του ειδικού διαμεσολαβητή Μάθιου Νϊμιτς.
Στην Αστυνομική Διεύθυνση Κέρκυρας προσήχθησαν ο δήμαρχος και δύο αντιδήμαρχοι
Στην Αστυνομική Διεύθυνση Κέρκυρας προσήχθησαν νωρίς το πρωί ο δήμαρχος, Κώστας Νικολούζος, και οι αντιδήμαρχοι Σπύρος Ασπιώτης και Θεονύμφη-Αθανασία (Νόνη) Μάστορα, ύστερα από καταγγελία κατοίκου της περιοχής Τεμπλονίου ότι «η δημοτική αρχή προσπάθησε να εναποθέσει, παρανόμως, απορρίμματα σε κλειστό κύτταρο του ΧΥΤΑ Τεμπλονίου».