Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2020, 2:13:14 μμ
Παρασκευή, 03 Ιουλίου 2020 00:11

Ενισχύεται η Αναγέννηση Πλαγιάς, στην κυκλοφορία τα εισιτήρια διαρκείας

Συντάκτης:

Συνεχίζονται οι συζητήσεις των υπευθύνων της Αναγέννησης Πλαγιάς και οι βολιδοσκοπήσεις σε αξιόλογους ποδοσφαιριστές που έχουν συμπεριληφθεί στο πλάνο των υποψήφιων προς ένταξή τους στο δυναμικό της ομάδας.

 

Τις αμέσως επόμενες ημέρες και εφόσον υπάρξουν οριστικές συμφωνίες θα υπάρξουν και οι σχετικές επίσημες ανακοινώσεις. Ηδη έχουν ''κλείσει'' κάποιες νέες μεταγραφές-προσθήκες στο έμψυχο δυναμικό της Αναγέννησης όμως επειδή παραμένουν κάποιες λεπτομέρειες διαδικαστικού περισσότερο χαρακτήρα (που δεν ''χαλούν'' όμως τις μεταγραφές αυτές) θα οριστικοποιηθούν και ακολούθως θα δοθούν στη δημοσιότητα. 

Παράλληλα όμως με την συγκρότηση του ''ρόστερ'' της Αναγέννησης έχουν εκδοθεί οι νέες κάρτες (εισιτήρια) διαρκείας, όπως έχει επικρατήσει να λέγονται, της ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2020 – 2021. Η τιμή απόκτησης της μίας ανέρχεται στα 50 ευρώ και περιλαμβάνει τους εντός έδρας αγώνες για το πρωτάθλημα της γ' εθνικής κατηγορίας ποδοσφαίρου.

Οσον αφορά, τώρα, το ''εμπορικό κομμάτι'' οι ιθύνοντες του Συλλόγου προσκαλούν επαγγελματίες, εμπόρους και επιχειρηματίες, εφόσον ασφαλώς επιθυμούν να διαφημισθούν, να απευθυνθούν καλώντας στα τηλέφωνα: 6982996655, 6980183606 και να δηλώσουν την πρόθεση τους ώστε κατόπιν να γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες και να συμπεριληφθούν στη σχετική λίστα που έχει καταρτίσει ο αρμόδιος (εμπορικού-διαφημιστικού) της Αναγέννησης Πλαγιάς.  

Και ενώ βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη και λειτουργία τα αγωνιστικά και εμπορικά θέματα της ομάδας το ερχόμενο Σάββατο 4 Ιουλίου (ώρες:17:00 – 19:00) στην Πλαγιά θα διεξαχθούν οι καθορισμένες, όπως προβλέπει το Καταστατικό, αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ., σε Γενική Συνέλευση των τακτοποιημένων οικονομικώς μελών της Αναγέννησης.

Καλούνται για το λόγο αυτό τα μέλη που έχουν πληρώσει τις υποχρεώσεις τους να προσέλθουν στα γραφεία της ομάδας στην Πλαγιά και να ψηφίσουν. Η συμμετοχή στη διαδικασία αυτή θα δώσει νέα ώθηση στην ομάδα ενόψει της δύσκολης νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς όπως τονίζει η νυν Πρόεδρος και εκ νέου υποψήφια κ. Β.Τσιρέλη σε μήνυμα – πρόσκληση της προς τα μέλη του Συλλόγου.