Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου 2020, 11:57:58 πμ
Δευτέρα, 12 Οκτωβρίου 2020 23:42

Ακαδημία Ποδοσφαίρου Α.Ο. Κιλκισιακός – 4ο Αγωνιστικό Σαββατοκύριακο

Συντάκτης:

Το 4ο Αγωνιστικό Σαββατοκύριακο της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Α.Ο. Κιλκισιακός περιείχε φιλικά αλλά και επίσημους αγώνες πρωταθλήματος για τα τμήματα των  ακαδημιών μας.

 

Τα παιδιά ηλικίας εως 12 της προπονήτριας κ. Ελένης Μουρατίδου, φιλοξενήθηκαν στο Active Sports Center και αντιμετώπισαν τη Νίκη Ευκαρπίας. Υπήρχαν αρκετές φάσεις, όμορφα γκολ, χωρίς να υπάρχουν φάουλ και στο ήρεμο αυτό παιχνίδι τα παιδιά και από τις δύο ομάδες ευχαριστήθηκαν το ποδόσφαιρο.

Η Κ-14 του κ. Λευτέρη Κανατά, αγωνίστηκε για την 1η Αγωνιστική του 6ου Ομίλου της ΕΠΣ Μακεδονίας. Έπαιξαν όμορφο ποδόσφαιρο και βγάλανε στο χορτάρι του Αθλητικού Κέντρου Ατέρμων, τις οδηγίες του προπονητή τους.

Στο γήπεδο του Βασιλουδίου φιλοξενήθηκε η Κ-14 του κ. Αρτέμη Πάπα, από τον Π.Α.Ο.Κ. Κορώνειας σε φιλική αναμέτρηση. Το ματς είχε πολλά γκολ και όμορφες φάσεις και τα παιδιά πέρασαν ένα πολύ ευχάριστο ποδοσφαιρικό μεσημέρι.

Πολύ όμορφο ματς πραγματοποιήθηκε και στην Κριθιά με την Κ-16 του κ. Πλούταρχου Κουρτίδη να αγωνίζεται ενάντια στον Ελλήσποντο Κριθιάς σε ένα φιλικό ματς, σε ένα υπέροχο γήπεδο.

Η Κ-16 του κ. Ανδρέα Ντέμε αγωνίστηκε ενάντια στον Π.Α.Ο. Κουφαλίων στα Κουφάλια για τον 6ο Όμιλο της ΕΠΣ Μακεδονίας. Οι καιρικές συνθήκες και ο αγωνιστικός χώρος επέτρεψαν να παιχτεί όμορφο και συνδυαστικό ποδόσφαιρο. Το παιχνίδι είχε πολλή ένταση, με πολλές ευκαιρίες εκατέρωθεν και άφησε ικανοποιημένους τους παίκτες και τους προπονητές των δύο ομάδων.

ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ