Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου 2022, 3:26:40 πμ
Τετάρτη, 16 Δεκεμβρίου 2009 10:15

Διπλή πρωτιά για τον Αλέξανδρο στην ΕΠΣ Μακεδονίας

Στην 1η θέση της βαθμολογίας εξακολουθούν να βρίσκονται τα τμήματα ΝΕΩΝ και ΠΑΙΔΩΝ του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ Κιλκίς, καθώς επικράτησαν και αυτό το Σάββατο των αντιπάλων τους αποκτώντας ένα σαφές προβάδισμα στην διεκδίκηση της 1ης θέσης του 3ου και 4ου ομίλου αντίστοιχα. Η μεν ΠΑΙΔΕΣ του κ. Ηλία Ξανθόπουλου, κατάφεραν να συνεχίσουν το εκπληκτικό τους ρεκόρ, πετυχαίνοντας την 9η τους νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια αυτή την φορά επί του 2ου στη βαθμολογία Πρωτέα Ευόσμου με σκόρ 3-1.


Από την άλλη, οι ΝΕΟΙ του κ. Νίκου Μούρου, επικράτησαν της ομάδος του Παύλου Μελά με σκόρ 2-1 και παρέμειναν και αυτοί στην κορυφή της βαθμολογίας.

ΜΕ ΠΗΓΑΣΣΟ
ΣΕΡΡΩΝ
Την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου, η Ακαδημία Ποδοσφαίρου ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κιλκίς, υποδέχτηκε την Ακαδημία του Πήγασου Σερρών για μια ποδοσφαιρική αναμέτρηση με δυο τμήματα ΠΡΟΤΖΟΥΝΙΟΡ, ένα τμήμα ΤΖΟΥΝΙΟΡ και ένα ΠΡΟΠΑΙΔΩΝ.
Οι μικροί ποδοσφαιριστές και των δυο ομάδων, προσέφεραν ένα αξιόλογο θέαμα και παρά το κρύο απέδωσαν στο γήπεδο τον καλύτερο τους εαυτό αποσπώντας το χειροκρότημα των γονέων και των προπονητών.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα ήταν ως εξής:
Κατηγορία Προτζούνιορ:
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (Β1) – ΠΗΓΑΣΟΣ = 1-1
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (Β3) – ΠΗΓΑΣΟΣ = 2-4
Κατηγορία Τζούνιορ:
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (Γ1) – ΠΗΓΑΣΟΣ = 7-5
Κατηγορία Προπαίδων:
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (Δ1) – ΠΗΓΑΣΟΣ = 4-4