Τετάρτη, 6 Δεκεμβρίου 2023, 6:57:13 μμ
Τρίτη, 19 Σεπτεμβρίου 2023 19:37

Ενίσχυση με «καρέ» από τη Θεσσαλονίκη για την ομάδα χάντμπολ του ΓΑΣΚ

Οι 4 προσθήκες με τις οποίες ολοκληρώθηκε ο σχεδιασμός του ΓΑΣ Κιλκίς εν όψει της αγωνιστικής περιόδου 2023-2024 στο τμήμα χάντμπολ είναι: Αντώνης Μέτσης, Χρήστος Μήγγας, Καλλισθένης Γιαννακίδης και Κωνσταντίνος Σιγγιρίδης.

Ο Αντώνης Μέτσης αναμένεται να βοηθήσει την ομάδα με την εμπειρία του καθώς έχει αγωνιστεί για χρόνια στην Handball Premier, ενώ έχει κατακτήσει και το κύπελλο Ελλάδος με την ομάδα της Πυλαίας το 2022.

 

Συμπαίκτες του και φέτος θα είναι ο τερματοφύλακας Καλλισθένης Γιαννακίδης και Κωνσταντίνος Σιγγιρίδης καθώς οι τρεις τους αγωνιζόντουσαν πέρσι στον ΑΕΣΧ Πυλαίας. Την φετινή χρονιά θα συνεχίσουν την κοινή τους πορεία στον ΓΑΣ Κιλκίς.

Ο 23χρονος πίβοτ Χρήστος Μίγγας ξεκίνησε το χάντμπολ σε ηλικία 5 ετών από την ομάδα του Φοίβου Συκεών και μετά πήγε στον Αερωπό Έδεσσας όπου και παρέμεινε μέχρι και πέρσι. Έχει συμμετάσχει στα ηλικιακά της Εθνικής Ελλάδος, στο πανευρωπαϊκό της Γεωργίας όπως και στην Μεσογειάδα του Μαρόκου το 2018 με την ομάδα των U18.

Όλοι τους θα αποτελέσουν σημαντικά εργαλεία στα χέρια του προπονητή της ομάδας Νίκου Γεωργιάδη, ο οποίος κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει σχήματα και να προετοιμάσει την ομάδα κατάλληλα.

Και οι 4 είναι απόλυτα έτοιμοι για τον πρώτο αγώνα της χρονιάς στην έδρα μας με αντίπαλο τον Διομήδη Άργους, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο στις 17.00.