Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου 2023, 2:54:24 μμ
Τρίτη, 03 Οκτωβρίου 2023 10:53

Επιτυχία για την Ακαδημία στίβου του Αλέξανδρου Κιλκίς στους αγώνες "Κωνσταντινίδεια" στη Νάουσα

         Πραγματοποιήθηκαν με πολύ μεγάλη οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία, για 26η φορά στην Νάουσα , την Κυριακή 1-10-2023 οι αγώνες στίβου με την επωνυμία ''Κωνσταντινιδεια''.

           Η Ακαδημία  στίβου του Αλέξανδρου Κιλκίς πήρε μέρος στους αγώνες με δεκατέσσερις αθλητές και αθλήτριες, που αν και βρίσκονται στην αρχική περίοδο προετοιμασίας, κατάφεραν να κερδίσουν δύο μετάλλια και να πετύχουν αξιόλογες επιδόσεις.

          Η δεκατριάχρονη Χριστίνα Βασδραβανίδου με εξαιρετική για την ηλικία της επίδοση 2'38''55 στα 800μ τερμάτισε στη 2η θέση χάνοντας για ένα εκατοστό του δευτερολέπτου το χρυσό μετάλλιο , με περισσότερα από πέντε μέτρα ατομικό ρεκόρ η Άσπα Δαμιανιδου σημείωσε 39,74 μ στο Vortex και κατέκτησε την τρίτη θέση , ενώ ατομικές επιδόσεις πέτυχαν οι Μάγια Στεφανίδου 4η στη σφαιροβολία , ο Αλέξανδρος Δεσποινίδης 5ος στα 800μ , η Νένα Σιάκα 6η στο μήκος , ο Σωτήρης Λιμπατές στο μίλι , η Ιωάννα Καντίου 7η στο Vortex και η Κική Ιωαννίδου στα 60μ.

           Η Δόμνα Ιγνατιάδου , που ταλαιπωρείται απο έναν μικροτραυματισμό, πήρε την 4η θέση στα 60μ χάνοντας για τρία εκατοστά το μετάλλιο, ενω με εξαιρετικές αλλαγές η σκυταλοδρομία 4Χ60 μ των κοριτσιών με τις Στρατέλη , Βασδραβανιδου , Κούντουρα και Ιγνατιάδου κατέκτησε την 6η θέση με νέο ρεκόρ για την Ακαδημία μας . Στη σφαιροβολία η Αλεξάνδρα Κούντουρα ήταν 7η και η Αναστασία Στρατέλη 8η αντίστοιψα , ενώ στο άλμα σε  μήκος η Αναστασία Παπαδοπούλου κατατάχθηκε 25η και η Κωνσταντίνα Καμψιάδου 29η .

         Οι αγώνες τελούνται κάθε χρόνο προς τιμή του ευεργέτη του Ναουσαίικου αθλητισμού κ. Κωνσταντινίδη και για φέτος περιελάμβαναν τα ατομικά αγωνίσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος της Κ-14, και τον καθιερωμένο αγώνα του μιλίου  για άνδρες και γυναίκες.

            Η διοίκηση και οι προπονητές συγχαίρουν θερμά όλα τα παιδιά  που πήραν μέρος στους αγώνες και εύχεται η προσπάθεια των παιδιών και η άοκνη υποστήριξη των γονιών τους, να τα οδηγήσουν και σε άλλες επιτυχίες και χαρές που προσφέρει ο στίβος και αθλητισμός.