Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2024, 5:03:09 μμ
Τρίτη, 11 Ιουνίου 2024 09:30

Φαντασμαγορική τελετή λήξης των τμημάτων του Αλέξανδρου Κιλκίς

Μία γιορτή που όμοιά της δεν έχει ξαναυπάρξει ετοίμασε ο Αλέξανδρος Κιλκίς στην τελετή λήξης των τμημάτων ποδοσφαίρου, στίβου και βόλεϊ το απόγευμα της Τετάρτης στο Αθλητικό του Κέντρο! Ένα φαντασμαγορικό σόου με τους Tsak Mpam Kids να δίνουν ρεσιτάλ παιχνιδιού και πλήθος δραστηριοτήτων σε μικρούς και μεγάλους που μας επισκέφθηκαν! Περισσότερα από 500 παιδιά έδωσαν το παρών και το χάρηκαν με την ψυχή τους!

Στο ξεκίνημα της εκδήλωσης ο διευθυντής της Ακαδημίας Μιχάλης Αναστασιάδης πήρε τον λόγο καλωσόρισε τους πάντες, έκανε τον απολογισμό της φετινής χρονιάς, έθεσε τις βάσεις για την επόμενη με τους υψηλούς στόχους, «αποχαιρέτησε» τα παιδιά της Κ17 που «έκλεισαν» την ακαδημαϊκή τους πορεία, συνεχάρη τα παιδιά της Κ11 για τον τίτλο που κατέκτησαν και φυσικά ευχαρίστησε τα παιδιά και τους γονείς για την άψογη συνεργασία και την εμπιστοσύνη που δείχνουν στον Αλέξανδρο Κιλκίς!

Ακολούθως οι προπονητές των τμημάτων απένειμαν τα μετάλλια και τα διπλώματα σε κάθε ένα από τα παιδιά, τα οποία βγήκαν και τις καθιερωμένες φωτογραφίες!

Εν συνεχεία ανέλαβαν δράση οι Tsak Mpam που ετοίμασαν Survivor, ποδόσφαιρο, μπάσκετ ενώ και οι μαζορέτες επευφημούσαν κάθε προσπάθεια των συμμετεχόντων! Φυσικά από την γιορτή δεν θα μπορούσε να λείψει το ΚΔΑΠ ΠΑΙΔΟΚΟΣΜΟΣ με την κ. Κική και την κ. Στέλλα να ετοιμάζουν μια άρτια θεατρική παράσταση με διάφορα σκετσάκια από παλιές εκπληκτικές ταινίες τους ελληνικού κινηματογράφου, ενώ και ο κ. Μάρκος δημιούργησε μια τρομερή χορογραφία με τα κορίτσια του!

Στο τέλος της εκδήλωσης η Κ11 του Αλέξανδρου Κιλκίς γνώρισε την αποθέωση από όλους στην γιορτή-έκπληξη που ετοίμασε η Ακαδημία μας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Κ11 της ΕΑΚΕ! We are the Champions και πλήθος πυροτεχνημάτων στον κιλκισιώτικο ουρανό!

Σας ευχαριστούμε όλους!

 

Φιλικά στο Αθλητικό Κέντρο!

Το Σάββατο είχαμε τη χαρά να φιλοξενήσουμε στο Αθλητικό μας Κέντρο την Ακαδημία των Golden Boys και την Ακαδημία Joker! Πολλά παιδιά έδωσαν το παρών με τον Αλέξανδρο Κιλκίς να παρατάσσεται στους αγωνιστικούς χώρους με την Κ8 «Πόρτο», την Κ9 «Μπάρτσα», την Κ10 «Φιορεντίνα», την Κ11 «Μαρσέιγ», την Κ12 «Παρί» και την Κ13 «Μίλαν»!

Πολλά τα γκολ μέσα σε αθλητικά πλαίσια τα παιχνίδια, και πολλά παιδιά με το χαμόγελο στα χείλη! Ευχαριστούμε Golden Boys και Joker!