Σάββατο, 13 Ιουλίου 2024, 3:09:59 πμ
Τρίτη, 09 Ιουλίου 2024 09:29

Κολύμβηση για όλο το Καλοκαίρι στον Αλέξανδρο Κιλκίς

Οι εγγραφές σε "Παπάκια" και "Δελφίνια" πραγματοποιούνται καθημερινά με μια απλή επίσκεψή σας στην Γραμματεία του Συλλόγου!

Κάθε νέο μέλος παίρνει σκουφάκι και γυαλάκια και είναι έτοιμο να κολυμπήσει στις πισίνες του Αθλητικού μας Κέντρου! Οι προπονήσεις είναι τρεις φορές την εβδομάδα, με τα "Παπάκια" να βρίσκονται μέσα στο νερό έχοντας μαζί τους πάντα τρεις εκπαιδευτές που τα καθοδηγούν!

Τα "Δελφίνια" κολυμπούν στην μεγάλη πισίνα με την παρουσία ακόμη δύο εκπαιδευτών που τους δείχνουν το ασκησιολόγιο που θα πρέπει να ακολουθήσουν!

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείται στο 2341070313!

 

Δροσερή απόδραση στις πισίνες του Αθλητικού μας Κέντρου!

Το Aqua Fun στο Αθλητικό μας Κέντρο προσφέρει σε όλη την πόλη του Κιλκίς και όχι μόνο την ευκαιρία να…δροσιστεί καθώς η θερμοκρασία σκαρφαλώνει στα ύψη! Τις καθημερινές από τις 10.00-16.00 και τα σαββατοκύριακα από τις 10.00-20.00 μπορείτε να επισκέπτεστε τις πισίνες του Αθλητικού μας Κέντρου και να διασκεδάζετε με την οικογένεια και τους φίλους σας!

 

Πάρτυ γενεθλίων στις πισίνες!

Τα παιδιά μπαίνουν στις πισίνες και οι τούρτες εμφανίζονται μπροστά τους! Πάρτυ γενεθλίων στο Alexandros Sports Center, με την δυνατότητα χρήσης της πισίνας, μικρής και μεγάλης, αλλά και των γηπέδων μας!

Κλείστε τα δικά σας γενέθλια στο 23410 70313!

 

Baby Swimming δύο φορές την εβδομάδα!

Κάθε Δευτέρα και Τετάρτη στις 17.40 είναι η ώρα για το Baby Swimming! Διαδραστικά παιχνιδάκια στην πισίνα για τα βρέφη μας, που δημιουργούν ισχυρούς δεσμούς με τους κηδεμόνες τους, και παράλληλα αποβάλλουν κάθε φόβο για το νερό από πολύ μικρή ηλικία!

 

Χαλαρώνουμε με γυμναστική στο νερό!

Επειτα από μια κοπιαστική μέρα δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να χαλαρώσεις το σώμα σου με γυμναστική στο νερό! Το Aqua Fitness πραγματοποιείται κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Πέμπτη στις 21.00 με εκπαιδευτή τον Χρήστο Γιοβά!

Θα νιώσετε άμεσα ανακούφιση, και θα βοηθήσετε τον οργανισμό σας με ένα σύγχρονο ασκησιολόγιο! Εγγραφές στην Γραμματεία του Συλλόγου! Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο 23410 70313!

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΙΛΚΙΣ