Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου 2023, 3:36:24 μμ
Δευτέρα, 20 Νοεμβρίου 2023 19:40

KOUPA Step Sport, είναι το νέο όνομα της ΚούΠα Κιλκίς

Την χορηγική της συνεργασία με την Step Sport επιβεβαίωσε η Κούπα Κιλκίς, η οποία από σήμερα (20/11) θα φέρει στο πλήρες όνομά της την εταιρία αθλητικών ειδών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας:

 

Και το όνομα αυτής, KOUPA Step Sport

Αυτή θα είναι η νέα ονομασία της ανδρικής μας ομάδας για την τρέχουσα σεζόν 2023-24. Η Step Sport μια εταιρία με έντονη δραστηριότητα στο χώρο της αθλητικής ένδυσης από το 2006 και με καταστήματα σε 12 πόλεις της Ελλάδας, ανέλαβε την ένδυση της ομάδας μας. Το logo Step Sport θα κοσμεί μεταξύ άλλων την μπροστά όψη της φανέλας της αγωνιστικής μας εμφάνισης. Ευχαριστούμε ολόθερμα τη εταιρία και το Στέφανο Λαΐδη και ευχόμαστε η εν λόγω συνεργασία να αποτελέσει την αρχή μιας σειράς δράσεων που θα ωφελήσουν το άθλημα μα και την ίδια την πόλη μας.

Η Step Sport ιδρύθηκε το 2006, με το άνοιγμα του πρώτου καταστήματος της αλυσίδας στην πόλη του Κιλκίς. Τον πρώτο καιρό, λειτούργησε ως επίσημος μεταπωλητής των σημαντικότερων αθλητικών brands παγκοσμίως. Σε σύντομο χρονικό διάστημα, η εταιρεία αναπτύχθηκε με τη δημιουργία νέων καταστημάτων σε αρκετές πόλεις ανά την Ελλάδα.