Τετάρτη, 6 Δεκεμβρίου 2023, 4:13:55 πμ
Σάββατο, 31 Οκτωβρίου 2009 14:18

Ξεκίνημα για Σύλλογο Πάλης Γουμένισσας

Με την τέλεση του καθιερωμένου Αγιασμού ξεκίνησε την Τρίτη 27 Οκτωβρίου, την ημέρα γιορτής του Αγίου Νέστορα, η νέα Παλαιστική χρονιά για τους αθλητές-μέλη και φίλους του Συλλόγου Πάλης Γουμένισσας.


Τον αγιασμό τέλεσε ο π. Χρήστος Μαυραντώνης. Στην τελετή αγιασμού παραβρέθηκαν και ευχήθηκαν καλή χρονιά στους αθλητές οι: Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Μαρία Παλάνη, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δ. Γουμένισσας κ. Αντώνιος Σαμαράς, ο πρόεδρος της Α.Δ.ΕΠ.Γ. και του Κ.Α.Π.Η. Γουμένισσας κ. Ιωάννης Αλίρης, ο πρόεδρος του "Αγίου Νέστορα" και Δημοτικός Σύμβουλος κ. Νικόλαος Καπουτζής, ο ομοσπονδιακός προπονητής κ. Στέφανος Αναγνωστόπουλος και όλο το Δ.Σ. του Παλαιστικού.
Λίγες μέρες νωρίτερα, στις 21/10/09, ο σύλλογος είχε διοργανώσει ημερίδα με επίσημους προσκεκλημένους Ολυμπιονίκες Πάλης. Τα κορίτσια της Πάλης τίμησαν τον σύλλογο και επισκέφθηκαν τη Γουμένισσα μας μιλώντας στα παιδιά του Λυκείου και του Γυμνασίου Γουμένισσας για την σπουδαιότητα της ανάπτυξης της Πάλης στην περιοχή μας.
Η κ. Φανή Ψαθά Παγκόσμια Πρωταθλήτρια 2003 και Σταυρούλα Ζυγούρη Ολυμπιονίκης προσέφεραν στον Ομοσπονδιακό Προπονητή κ. Στέφανο Αναγνωστόπουλο μια μαρμάρινη πλακέτα όπου είχε χαραγμένους  αθλητές Πάλης. Στο τέλος της ημερίδας υπέγραψαν αυτόγραφα και φωτογραφήθηκαν με τους μαθητές και αθλητές του συλλόγου της Γουμένισσας.