Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2020, 7:18:02 μμ
Σάββατο, 16 Μαρτίου 2019 19:22

“Μαθήματα ζωής” παρέδωσε ο υπερ- μαραθωνοδρόμος Χρήστος Κατσάνος στο Κιλκίς

Συντάκτης:

Την Κυριακή 10 Μαρτίου ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Κιλκίς είχε την χαρά και την τιμή να φιλοξενήσει τον Χρήστο Κατσάνο γεωπόνο, υπερμαραθωνοδρόμο και διοργανωτή των αγώνων υπεραποστάσεων ROUT 100MILES και ROC 50MILES, στο Κιλκίς.
Ο Χρήστος στα πλαίσια της προσπάθειας του να ολοκληρώσει 104 μαραθωνίους σε διάρκεια 2 ετών έτρεξε τον 57ο μαραθώνιο του στην πόλη μας παρέα με μέλη του συλλόγου.

 

Όσοι συμμετείχαν είναι σίγουρο ότι δεν βλέπουν πια ούτε το τρέξιμο αλλά ούτε και το Κιλκίς και τις γύρω περιοχές με το ίδιο μάτι. 5 ώρες περίπου διήρκησε η περιπλάνηση που πέρασε από το Ηρώο, τον σταθμό της Κρηστώνης, τα κεντρικά σημεία της πόλης του Κιλκίς, το μοναστήρι του Αγ. Νεκτάριου, το λόφο του Αη Γιώργη, το Σπήλαιο και τις αναδασώσεις.
Το απόγευμα στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Κιλκίς ακολούθησε διάλεξη-συζήτηση με θέμα «Πως οι υπεραποστάσεις μιμούνται τη ζωή». Με την αμεσότητα που τον διακρίνει ο Χρήστος μετέφερε εικόνες από την προσπάθεια και ανέλυσε το πώς οι υπεραποστάσεις μπορούν να γίνουν φιλοσοφία ζωής. Το ULTRA LIFE όπως το ονομάζει που μας μαθαίνει να αντιμετωπίζουμε τους φόβους και τα προβλήματα μας, να βάζουμε στόχους, να ξεπερνάμε τον εαυτό μας και να βλέπουμε διαφορετικά όσα συμβαίνουν γύρω μας.
Τον ευχαριστούμε θερμά για την ανταπόκριση στην πρόσκληση μας αλλά και για το «μάθημα ζωής» που μας έδωσε.
Μπορείτε να παρακολουθήσετε το σχετικό βίντεο του Χρήστου Κατσάνου στον παρακάτω σύνδεσμο: https://www.youtube.com/watch?v=ezAYkRcWo8M&list=LLRDWz7YPAG5fZKTC9xFXa-w
Οι αγώνες όμως δεν σταματάνε και έτσι ο αθλητικός σύλλογος "Παύλος Μελάς" σε συνεργασία με τον Δήμο Σκύδρας διοργάνωσαν το πρωί της κυριακής τον 2ο Αγώνα Λόφου Μαυροβουνίου απόστασης 14 χλμ.
Συγχαρητήρια στον Γιώργο Σιώτη που βρέθηκε εκεί εκπροσωπώντας τον Σύλλογό μας.