Σάββατο, 13 Ιουλίου 2024, 2:18:53 πμ
Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2024 12:23

Με επιτυχία το Kilkis Trail Run από το Σύλλογο Δρομέων Υγείας Κιλκίς

Την Κυριακή 16 Ιουνίου 2024 πραγματοποιήθηκε στο Κιλκίς το Kilkis Trail Run 2024, με αγώνες 19 χλμ. και 4,8 χλμ.

Τον αγώνα διοργάνωσε ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Κιλκίς με τη στήριξη του δήμου Κιλκίς και της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την απελευθέρωση της πόλης.

 

Θετικές εντυπώσεις σε αθλητές και επισκέπτες άφησαν οι αγώνες «Kilkis Trail» μήκους 19.000 μέτρων και «Δρόμος Υγείας» 4.800 μέτρων που διοργάνωσε ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Κιλκίς υπό την αιγίδα του Δήμου Κιλκίς, την Κυριακή 16 Ιουνίου 2024. Σημείο εκκίνησης και τερματισμού των αγώνων ο φιλόξενος χώρος του δημοτικού θερινού σινεμά της πόλης. Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν στα πλαίσια των εκδηλώσεων της επετείου της ιστορικής μάχης του Κιλκίς και της απελευθέρωσής του.

Παρά τις υψηλές θερμοκρασίες, οι αθλητές απόλαυσαν τη φυσική ομορφιά της περιοχής, περιμετρικά του Λόφου Αγίου Γεωργίου, και τα χωμάτινα μονοπάτια  που μέλη του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Κιλκίς φρόντισαν να καθαρίσουν και να σηματοδοτήσουν κατάλληλα. Η απαραίτητη υδροδοσία και τροφοδοσία συμπλήρωναν το πακέτο παροχών μαζί με το μετάλλιο, το πακέτο αναμνηστικών και την ιατρική υποστήριξη.

Στις απονομές παραβρέθηκαν οι παγκόσμιοι πρωταθλητές, ο σφυροβόλος Γιάννης Κορακίδης και ο δισκοβόλος Δημήτρης Παυλίδης.

Ο ΣΔΥΚ ευχαριστεί θερμά το δήμαρχο Κιλκίς, Δημήτριο Κυριακίδη, τους αντιδημάρχους Κοσμίδη Θέμη και  Σημαιοφορίδη  Αλέξανδρο, το τμήμα Πολιτικής Προστασίας και το Γραφείο Κίνησης του Δήμου Κιλκίς. Τον Ορειβατικό Σύλλογο Περιηγητών Γουμένισσας, το Δασαρχείο Κιλκίς, την Τροχαία Κιλκίς, το τμήμα του  Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, το κατάστημα Bike-Bros και τον μεγάλο χορηγό της εκδήλωσης την αλλαντοποιία ΑΣΠΙΚ.

Για τη φωτογραφική κάλυψη ευχαριστούμε την Αφροδίτη Ζώγκα, τη Σοφία Αλμπανάκη, το Γιώργο Φωτιάδη και βέβαια τους καταπληκτικούς εθελοντές και τα μέλη του συλλόγου για την πολύτιμη συμβολή τους στην επιτυχία του αγώνα και  όλους τους αθλητές που συμμετείχαν. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για του χρόνου!

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των αγώνων μπορείτε να τα βρείτε στο σύνδεσμο https://tinyurl.com/5n8ds5h3   και πλούσιο φωτογραφικό υλικό στη σελίδα του συλλόγου στο Facebook, https://www.facebook.com/sdykilkis?locale=el_GR

Πολυμέσα