Κυριακή, 14 Απριλίου 2024, 10:51:24 μμ
Σάββατο, 08 Μαϊος 2010 21:11

Με πρωτιά γύρισε πάλι το Kinesis Gym

Με πρωτιά γύρισε πάλι το Kinesis Gym από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Kyokushinkai Karate της ΙΚΟ1 που διεξάχθηκε στην Καρδίτσα στις 25 Απριλίου. Σε συνεργασία με τον Αθλητικό Σύλλογο Karate Π.Αγιονερίου «Ο Σωκράτης» συμμετείχαν τρείς αθλητές, ο γνωστός Μπακόλας Δημήτρης Παγκόσμιος Πρωταθλητής του Kick Boxing, που προπονείτε στον Α.Σ. Σωκράτη και προετοιμάζετε για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στην Βαρκελώνη τον επόμενο μήνα πήρε και την πρώτη θέση στην κατηγορία -80κιλά. Και δύο αθλητές του Kinesis Gym, ο Φουλεδάκης Θεόφιλος που πήρε την τρίτη θέση στην βαριά κατηγορία και ο Χασίδης Κωνσταντίνος που πήρε την τρίτη θέση στην κατηγορία -90 κιλά.

Την αποστολή συνόδευε ο εκπαιδευτής του συλλόγου Γιαννακίδης Αντώνης που πήρε και πολλά συγχαρητήρια από τους συναδέλφους και αθλητές για το επίπεδο των αθλητών
Επόμενος σταθμός του Kinesis Gym είναι το εκπαιδευτικό σεμινάριο που θα συμπεριλαμβάνει στο πρόγραμμα του Πολεμικές Τέχνες, Yoga, Αυτοάμυνα και Δημιουργικό Χορό. Το σεμινάριο θα διεξαχθεί στα Ν. Ρόδα  Χαλκιδικής στις 18 Ιουνίου και θα διαρκέσει τρείς ημέρες.