Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου 2024, 10:29:35 πμ
Τρίτη, 07 Φεβρουαρίου 2023 20:15

Νίκη για τα κορίτσια του Α.Π.Ο ΑΤΛΑΣ Κιλκίς στα Γιαννιτσά

Match day ήταν η Κυριακή 05/02/2023 για τα κορίτσια του Α.Π.Ο. ΑΤΛΑΣ στο ΔΑΚ Γιαννιτσών για το πρωτάθλημα παγκορασίδων της ΕΣΠΕΜ και έμελλε να είναι και η «φαρμακερή». Για τον ΑΤΛΑ, που τα έκανε όλα σωστά, τίποτα δεν ήταν τυχαίο.

Τα κορίτσια, γεύτηκαν την πρώτη τους νίκη, απέναντι σε ένα ασθενέστερο μεν αντίπαλο, αλλά αποδεικνύοντας ταυτόχρονα ότι η δουλειά και η κατάλληλη προετοιμασία κάποια στιγμή αποδίδουν.

 

Τα κορίτσια, που έδωσαν ότι είχαν μέσα στο γήπεδο, κατάφεραν να αναδείξουν τις αρετές τους τόσο σε άμυνα, όσο και σε επίθεση, φέρνοντας χαμόγελα στους προπονητές τους και σε όσους φίλους παρευρέθηκαν στο γήπεδο, και απέδειξαν πως η ψυχολογία χτίζεται μέσα από τις ήττες.

Το σκορ, που δεν αφήνει αμφιβολίες για οτιδήποτε, έληξε με 0-3 (20-25, 22-25, 19-25), ενώ η απόδοση των κοριτσιών έδωσε την δυνατότητα για ένα εκτενές rotation, δίνοντας χρόνο συμμετοχής και αγωνιστική εμπειρία σε όλες τις αθλούμενες.

Την σύνθεση του ΑΤΛΑ (προπονητής ο κ. Μπακύρτσης Χρήστος) αποτέλεσαν: Μπακύρτση Ν., Κιλτίδου Η., Σταμάτη Α., Νίρλα Ε., Σταμάτη Κ(L)., Κουλίδου Α., Γκουρτσιάδου Α., Ταχταλίδου Ρ.-Ε., Σαχινίδου Θ., Θεοδωροπούλου Α., Τριανταφυλλίδου Φ.(L), Χαριτωνίδου Χ., Τριανταφυλλίδου Ε.

Οι εγγραφές στο σύλλογο συνεχίζονται και μπορείτε να επικοινωνείτε στα

τηλέφωνα: 6937156278 και 6973245149 για περαιτέρω πληροφορίες.

                Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς μας: BALKAN ELECTRIC, ΜΑΚΟΥΛΗ ΙΩΑΝΝΗ (ελαστικά), ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ (αλουμίνια), BAKE MY DAY, που με την βοήθεια τους συνεχίζουμε να κάνουμε αυτό που αγαπάμε!

Α.Π.Ο. ΑΤΛΑΣ Κιλκίς

Παίζω Βόλεϊ - Αγαπώ τον Αθλητισμό