Τετάρτη, 6 Δεκεμβρίου 2023, 7:14:15 μμ
Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου 2023 15:45

Ο Ηρακλής Θεσσαλονίκης ζήτησε το Στάδιο του Κιλκίς για τους αγώνες του

Μετά τον Απόλλωνα Καλαμαριάς που βρήκε προσωρινή στέγη στο Πολύκαστρο, ήρθε η σειρά του Ηρακλή να ζητήσει στέγη στο Δημοτικό Στάδιο του Κιλκίς.  

Η ιστορική ομάδα της συμπρωτεύουσας μένει κι αυτή άστεγη καθώς το Καυτατζόγλειο Στάδιο δεν έχει εξασφαλίσει άδεια και ήδη η διοίκηση του Ηρακλή ζήτησε από το Δήμο Κιλκίς την άδεια να παίζει στο Δημοτικό Στάδιο.

 

Με το Δημοτικό Στάδιο να είναι καθ’ όλα νόμιμο  μετά από τις ενέργειες της διοίκησης τους τελευταίους μήνες, η απάντηση σαφώς και είναι θετική. Ωστόσο η τέλεση του αγώνα θα εξαρτηθεί αποκλειστικά από την απάντηση της αστυνομίας στο ερώτημα κατά πόσο εγγυάται την ασφάλεια των φιλάθλων. Υπό το πρίσμα μάλιστα της διενέργειας του συλλαλητηρίου διαμαρτυρίας το μεσημέρι της ίδιας ημέρας (Κυριακής) στην ΠΑΘΕ και στο ύψος του Πολυκάστρου για την προβολή του αιτήματος της κατασκευής αυτοκινητόδρομου στη διαδρομή Πολύκαστρο-Χαλάστρα.

Πάντως όλα μπορεί να αλλάξουν αν οι εργασίες στο Καυτατζόγλειο ολοκληρωθούν γρήγορα και το Στάδιο αποκτήσει άδεια. Η κρίσιμη ημέρα είναι η Πέμπτη οπότε και θα γίνει γνωστό αν ο αγώνας του Ηρακλή στο πλαίσιο της Β’ Εθνικής γίνει στην φυσική του έδρα ή θα χρειαστεί να μετακινηθεί στο Κιλκίς ή όπου αλλού.