Τρίτη, 28 Μαΐου 2024, 11:39:03 πμ
Δευτέρα, 11 Μαρτίου 2024 21:48

Πρωταθλητές Ελλάδας ο Κώστας και η Αναστασία Πουντζουκίδου στο Πανελλήνιο Πρωταθλημα Muay Thai

Πρωταθλητές Ελλάδας αναδείχθηκαν οι Κωνσταντίνος Πουντζουκίδης και Αναστασία Πουντζουκίδου του ΑΘΛΟΥ Κιλκίς στο Πανελλήνιο Πρωταθλημα Muay Thai 2024, που έγινε στο ΔΑΚ Γλυφαδας στην Αθήνα.  

Η συμμετοχή του φίλαθλου κόσμου και των αθλητών στο πρωτάθλημα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Muay Thai ήταν πολύ μεγάλη. Η εξαιρετική οργάνωση των αγώνων οδήγησε στην ομαλή λειτουργία του Πρωταθλήματος σε πολύ υψηλά στάνταρ. 

 

Σε αυτήν την σημαντική διοργάνωση απο τον αθλητικό σύλλογο Άθλο Κιλκίς συμμετείχαν οι παρακάτω αθλητές:

1. Πουντζουκίδης Κωνσταντίνος, ηλικίας 2012 - 52 κιλά, Πρωταθλητής Ελλάδος, 1η θέση - Χρυσό Μετάλλιο.

2. Πουντζουκίδου Αναστασία, ηλικίας 2012 -40 κιλά, Πρωταθλήτρια Ελλάδος, 1η θέση - Χρυσό Μετάλλιο .

3. Μουτσάκης Αναστάσιος, Ανδρών Βετεράνων +90 κιλά, 2η θέση - Αργυρό Μετάλλιο 

4. Αθανασιάδου Αναστασία, ηλικίας 2014 -40 κιλά, αγώνας Novice 

5. Χατζόπουλος Στέλιος, ηλικίας 2016 -40 κιλά, αγώνας Novice 

6. Μπίμπασης Θεοχάρης, ηλικίας 2016 -26 κιλά, αγώνας Novice 

Ο προπονητής του συλλόγου Πουντζουκίδης Κων/νος εξέφρασε την ικανοποίησή του για την απόδοση των αθλητών του δηλώνοντας: “Είμαι εξαιρετικά ικανοποιημένος που οι αθλητές μου πραγματοποίησαν αυτές τις εμφανίσεις και κατάφεραν να γίνουν πρωταθλητές Ελλάδος. Σαν πατέρας αλλά και σαν προπονητής δεν θα μπορούσα να είμαι ποιο ευτυχής. Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές μας, που πάρα το μικρό της ηλικίας τους, είτε αγωνίστηκαν στην κατάταξη είτε στα Novice, έκαναν εξαιρετικές εμφανίσεις.

Μπράβο και στον αθλητή μας που αγωνίστηκε στην κατηγορία βετεράνων, δείχνοντας το παράδειγμα στους μικρότερους αθλητές της δια Βίου άθλησης”.

Μετά το πέρας των αγώνων ο προπονητής Πουντζουκίδης Κωνσταντίνοςέδωσε συγχαρητήρια στο Πρόεδρο κ. Ιωάννη Παπαδόπουλο για την εξαιρετική οργάνωση του Πρωταθλήματος, αλλά και για την προσπάθεια που κατέβαλε και κατάφερε να φέρει την διοργάνωση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος στην Ελλάδα το προσεχές διάστημα. 

Ακόμη, συνεχάρει και το σώμα διαιτητών για την σωστή αξιολόγηση των αγώνων.