Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου 2022, 3:59:50 πμ
Δευτέρα, 14 Δεκεμβρίου 2009 04:03

Πρωτοπόροι οι νέοι αθλητές του Αλέξανδρου

Καταπλήσσουν με τις εμφανίσεις τους οι δυο αντιπροσωπευτικές ομάδες της Ακαδημίας ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κιλκίς που συμμετέχουν στα πρωταθλήματα ΝΕΩΝ και ΠΑΙΔΩΝ της ΕΠΣ Μακεδονίας. Η ομάδα των ΝΕΩΝ βρίσκεται στην 1η θέση του 3ου ομίλου της ΕΠΣΜ, επικρατώντας την τελευταία αγωνιστική της ομάδος του ΠΑΟΚ με 2-1 αποδεικνύοντας έτσι ότι είναι μια εκ των φαβορί για την πρόκριση στον επόμενο γύρο του Πρωταθλήματος.


Η ομάδα των ΠΑΙΔΩΝ βρίσκεται στην κορυφή του 4ου ομίλου απ’ την αρχή της χρονιάς αήττητη κατακτώντας μόνο νίκες, με 47 τέρματα υπέρ και 3 κατά.
Η παραπάνω αγωνιστική κατάσταση των δυο ομάδων της Ακαδημίας, οφείλεται στην σκληρή και επιστημονική δουλειά που γίνεται εδώ και χρόνια στην Ακαδημία καθώς και στην συμβολή των δυο προπονητών κ. Νίκου Μούρου και κ. Ηλία Ξανθόπουλου, αντίστοιχα.
Η Ακαδημία ξεπερνώντας για μια ακόμα φορά τα όρια του Νομού, εκτός από την καταξιωμένη αγωνιστική της παρουσία τα τελευταία χρόνια, διαφημίζει το Κιλκισιώτικο Ποδόσφαιρο, σε ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα της Ελλάδος των αντιστοίχων κατηγοριών.