Παρασκευή, 1 Μαρτίου 2024, 9:48:32 πμ
Παρασκευή, 25 Μαϊος 2012 18:42

Σε αγώνες πυγμαχίας η ΤΟΛΜΗ Κιλκίς


Tolmh1
Αγώνες Πυγμαχίας ανδρών-γυναικών διεξήχθησαν στο Παλαί Ντε Σπορ από την Ένωση Βορείου Ελλάδος (Ε.Ο.Π.).
Δικαίωμα συμμετοχής είχαν τα επίσημα εγγεγραμμένα μέλη στην Ομοσπονδία από συλλόγους Β. Ελλάδος. Η συμμετοχή ήταν αρκετά ικανοποιητική με στόχο την εμπειρία για τα πρωταθλήματα που έρχονται και των τριών κατηγοριών (Α. Β. Γ.).Αγώνες Πυγμαχίας ανδρών-γυναικών διεξήχθησαν στο Παλαί Ντε Σπορ από την Ένωση Βορείου Ελλάδος (Ε.Ο.Π.).
Δικαίωμα συμμετοχής είχαν τα επίσημα εγγεγραμμένα μέλη στην Ομοσπονδία από συλλόγους Β. Ελλάδος. Η συμμετοχή ήταν αρκετά ικανοποιητική με στόχο την εμπειρία για τα πρωταθλήματα που έρχονται και των τριών κατηγοριών (Α. Β. Γ.).

Υπεύθυνος διοργάνωσης ήταν ο κ. Νικόλαος Κούρκουλας για την κλήρωση και τη σωστή διεξαγωγή. Την διαιτησία κάλυψαν διαιτητές διεθνούς εμβέλειας, με κανονισμούς παγκόσμιας ομοσπονδίας.
Σε αυτή τη διοργάνωση συμμετείχε και ο Α.Σ. ΄Η Τόλμη΄ Κιλκίς με τον αθλητή Παπαευθυμίου Γεώργιο, στην κατηγορία ανδρών έως 60 κιλά. Η παρουσία του ήταν πολύ καλή, παρά την αλλαγή κιλών στα 60 από 64 για θέμα προσαρμογής στην κατηγορία αυτή, με έναν έμπειρο παίκτη αλλά η σωστή τακτική τον έφερε νικητή 2-1 στα σημεία.
΄΄Η προπόνηση και πάλι προπόνηση με ότι απαιτείται  για να είναι ολοκληρωμένη  μπορεί να υλοποιήσει τους στόχους ενός αθλητή-ριας΄΄, δήλωσαν ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Κουραλίδης Παύλος και ο προπονητής Λεμονίδης Γεώργιος και εύχονται καλή συνέχεια σε όλες τις διοργανώσεις που έρχονται με υγεία κ το ΄ευ αγωνίζεσθε.