Σάββατο, 18 Μαΐου 2024, 5:47:20 πμ
Δευτέρα, 08 Απριλίου 2024 12:52

Στην τελική φάση του Final Four κατηγορίας Κορασίδων Κ18 στο βόλεϊ ο ΑΣ Αλέξανδρος Αξιούπολης

Οι Κορασίδες του ΑΣ Αλέξανδρου Αξιούπολης με εννέα νίκες και μία ήττα πανηγυρικά προκρίθηκαν στην τελική φάση του Final Four κατηγορίας Κορασίδων Κ18 στο βόλεϊ. Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά δίνεται στην ομάδα η δυνατότητα να διεκδικήσει ένα μετάλλιο, όπως (για την ιστορία) το έκαναν παλαιότερα οι μητέρες τους, παίρνοντας ένα πρωτάθλημα Κορασίδων και δύο πρωταθλήματα Γυναικών!

 

Οι ομάδες που θα συμμετάσχουν στο Final Four είναι: ΦΣ ΠΑΝΘΗΡΕΣ ΚΟΖΑΝΗΣ, ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, ΑΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ 2 και ΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΞΙΟΥΠΟΛΗΣ.

Οι αγώνες θα γίνουν σε ουδέτερο γήπεδο (ΔΑΚ Κρύας Βρύσης) το ερχόμενο Σαββατοκύριακο. Οι νικητές που θα προκύψουν από τους ημιτελικούς θα διεκδικήσουν την πρώτη θέση και θα συνεχίσουν στο πανελλήνιο Εθνικό πρωτάθλημα. Οι ηττημένοι θα διεκδικήσουν την Τρίτη θέση του πρωταθλήματος.

Η ομάδα μας έχει να αντιμετωπίσει ιστορικά Σωματεία με παράδοση στο άθλημα. Έχει θεωρητικά λιγότερες πιθανότητες να διεκδικήσει την πρώτη θέση. Όμως της δίνεται η ευκαιρία να αναδείξει το ταλέντο της σε υψηλότερο επίπεδο, να διεκδικήσει το καλύτερο αποτέλεσμα και να αποκτήσει εμπειρίες (υψηλού επιπέδου) που θα είναι η βάση για το μέλλον της.

Η ομάδα μας από την περασμένη εβδομάδα προετοιμάζεται κατάλληλα για τους δύο αγώνες. Θέλει να είναι έτοιμη ψυχολογικά και αγωνιστικά ώστε να ανταποκριθεί με τον καλύτερο τρόπο στους αγώνες του Final Four, κάνοντας ακόμη και την έκπληξη!

 

Αγωνιστικό τμήμα Παγκορασίδων Κ16

Νίκη για τις Παγκορασίδες μας που συνεχίζεται το πρωτάθλημά τους κανονικά. Νίκησαν εκτός έδρας τον Αίαντα Κρύας Βρύσης με 3-0 σετ (23-25, 23-25, 11-25).

Σύνθεση ομάδας: Παντηρμά Ξανθή, Τέφα Μελίνα, Θεολόγου Αθανασία, Τσακαλίδου Άννα, Μπούρα Ραφαηλία, Τερζίδου Εβίτα, Δαμακούδη Αλεξάνδρα, Βάτσου Χρύσα, Κοντοπούλου Κατερίνα, Ρουκούδη Λαμπρινή.

ΑΣ Αλέξανδρος Αξιούπολης (Τμήμα Βόλεϊ)