Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024, 5:01:11 πμ
Δευτέρα, 01 Απριλίου 2024 08:50

Στον τελικό του Κυπέλλου κεντροδυτικής Μακεδονίας ο Σκακιστικός Όμιλος Κιλκίς

Ο Σκακιστικός Όμιλος Κιλκίς, συνεχίζοντας την καλή παράδοση που έχει δημιουργήσει στο Διασυλλογικό Κύπελλο κεντροδυτικής Μακεδονίας, πέτυχε την Κυριακή 31 Μαρτίου 2024 σημαντική εντός έδρας νίκη σε αγώνα που έγινε για την ημιτελική φάση του θεσμού.

Με τη νίκη του επί του ισχυρού Ομίλου Σκακιστών Γιαννιτσών με το επιβλητικό σκορ 3.5-0.5, ο Σ.Ο. Κιλκίς βρίσκεται πλέον στον τελικό της διοργάνωσης, όπου θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον Σκακιστικό Όμιλο Κοζάνης την Κυριακή 7 Απριλίου 2024, σε έδρα που θα ορίσει η Ένωση Σκακιστικών Σωματείων ΚΔ Μακεδονίας. Η νικήτρια ομάδα του τελικού θα προκριθεί αυτομάτως στη φάση των «16» του Πανελληνίου Διασυλλογικού Κυπέλλου 2024.

Ο ημιτελικός αγώνας έγινε στην έδρα του Σ.Ο. Κιλκίς στην οδό Σουρή 6 (εργαστήρια του συνόλου «πόλις»). Το τελικό αποτέλεσμα δεν αντικατοπτρίζει τη μάχη που δόθηκε στις τέσσερις σκακιέρες, η οποία σε πολλές περιπτώσεις ήταν σκληρή και δύσκολη και διήρκησε πάνω από 5 ώρες. Για τον Σ.Ο. Κιλκίς αγωνίστηκαν οι: Ασημένιος Αστέριος, Σπυρλιάδης Αχιλλέας, Στανημερόπουλος Αριστογένης και Δουδουλακάκης Αθανάσιος.

 

Τα αποτελέσματα της αναμέτρησης ανά σκακιέρα ήταν:

Σκακιέρα

Σ.Ο. Κιλκίς

Σ.Ο. Κατερίνης

Αποτ.

Ασημένιος Αστέριος

Γκουδέρης Δημήτριος

½-½

Σπυρλιάδης Αχιλλέας

Στέφαν Βίκτωρ

1-0

Στανημερόπουλος Αριστογένης

Σουγκάκης Άνθιμος

1-0

Δουδουλακάκης Αθανάσιος

Παναγιωτίδης Άγγελος

1-0