Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου 2022, 4:28:27 πμ
Δευτέρα, 22 Αυγούστου 2022 10:59

Συγχαίρουν την Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου οι Ανδρέας Βεργίδης και Κώστας Σιωνίδης

Συγχαρητήριο μήνυμα Αντιπεριφερειάρχη Ανδρέα Βεργίδη στη Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου:

Θερμά συγχαρητήρια στην Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου, από την Αξιούπολη ν. Κιλκίς, η οποία κατέκτησε τον πρώτο WTA τίτλο της καριέρας της, απευθύνει ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς, Ανδρέας Βεργίδης.

 

«Η κατάκτηση του πρώτου WTA τίτλου της καριέρας της από την αθλήτρια αντισφαίρισης Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου αποτελεί μεγάλη τιμή για τον τόπο μας και μάς γεμίζει με υπερηφάνεια. Οι κόποι και οι προσπάθειές της ανταμείφθηκαν και μας έδωσαν πολύ μεγάλη χαρά.

Η αθλητική της επάρκεια, το αγωνιστικό φρόνημα, οι μεγάλες της επιτυχίες,σε συνδυασμό με τον δυναμισμό της για την επίτευξη του στόχου της, μας εμπνέουν».

Ανδρέας Βεργίδης

Αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς

 

Συγχαρητήριο Δημάρχου Παιονίας

Για ακόμη μία φορά εκφράζω τα πιο θερμά μου συγχαρητήρια στη νεαρή τενίστρια συνδημότισσα μας από την Αξιούπολη, Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου, η οποία  κατέκτησε τον πρώτο WTA (Ένωση Αντισφαίρισης Γυναικών) τίτλο της καριέρας της, επικρατώντας στον τελικό του Βανκούβερ της Λούσια Μπρονζέτι με 2-0 σετ.

Η νίκη αυτή, έρχεται να ανταμείψει τους κόπους της, προσφέροντας στην Βαλεντίνη υψηλότερη θέση στην παγκόσμια κατάταξη,  ενώ παράλληλα αποτελεί για όλους εμάς από την Παιονία, ξεχωριστή τιμή.

Εύχομαι να έχεις πάντοτε υγεία και επιτυχίες στη ζωή σου και να ανεβαίνεις στο ψηλότερο σημείο του βάθρου.

Είμαστε όλοι υπερήφανοι!

Κώστας Σιωνίδης

Δήμαρχος Παιονίας