Παρασκευή, 12 Ιουλίου 2024, 9:29:16 μμ
Σάββατο, 20 Φεβρουαρίου 2010 11:40

Θετικό ΤΕΣΤ για ΓΑΣΚ

Απόλυτα ικανοποιητικό ήταν το πρώτο αγωνιστικό τεστ για τους αθλητές του τμήματος κλασσικού αθλητισμού του ΓΑΣ Κιλκίς που έλαβαν μέρος στην ημερίδα κλειστού στίβου, που διοργανώθηκε από τον ΣΕΓΑΣ στο κλειστό του "Παλέ ντε Σπόρ" της Θεσσαλονίκης. Δίχως καμία ιδιαίτερη προετοιμασία, λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών που επικρατούν στο Κιλκίς τον τελευταίο μήνα, οι σπρίντερς και οι άλτες του ΓΑΣΚ τα κατάφεραν θαυμάσια και έδειξαν ότι είναι έτοιμοι για τις υποχρεώσεις τους στον ανοιχτό στίβο που αρχίζουν από τον Μάρτιο.
Στο άλμα τριπλούν των Ανδρών ο Στέλιος Σκιώτης πήρε την πρώτη θέση με καλύτερο άλμα στα 12,94 μ, ενώ στο άλμα σε μήκος με σοβαρά προβλήματα στη φορά του, κατατάχθηκε 2ος με 5,97. Στο ίδιο αγώνισμα ο βετεράνος πρωταθλητής του ΓΑΣΚ Κώστας Χαμουρούδης σημείωσε 5,37 μ και έδειξε ότι είναι στο επιθυμητό επίπεδο για τη συμμετοχή του στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου βετεράνων.
Από τους μικρούς σπρίντερ που αγωνίστηκαν στα 60 μ την καλύτερη επίδοση πέτυχε ο δεκατετράχονος Γιώργος Νικηφορίδης με 7''79 σημειώνοντας ατομική επίδοση (είχε 7''89), ενώ ικανοποιητική ήταν η επανεμφάνιση, μετά τον τραυματισμό του, του Χρυσόστομου Μηναρετζή που έκανε 8''24.  Στο ίδιο αγώνισμα ο Γιάννης Σιάκας σημείωσε 8''24 και ο Δημήτρης Βογιατζής 8''41.
Στα κορίτσια πολύ καλή εμφάνιση έκαναν στα 60 μ τόσο η Δήμητρα Αραμπατζή στις κορασίδες με 8''69, όσο και η παγκορασίδα Βαλεντίνη Φωτοπούλου με 8''82.